Marti, 26 Martie 2019

Un bărbat dezbrăcat ademenea copiii cu bani! Este, încă, în libertate

Un tânăr de 26 de ani, din Bucureşti, a băgat spaima în copiii din zona Titu! Bărbatul se plimba pe străzile din apropierea şcolilor şi prin preajma locurilor în care micuţii se strângeau la joacă şi făcea semne obscene în faţa acestora. Copiii s-au speriat şi le-au povestit cele întâmplate părinţilor. Adulţii şi-au dat seama că individul frecventează zona încă din toamnă, dar nu i-au dat niciodată importanţă. Au luat atitudine şi au anunţat poliţia, după ce câteva fetiţe s-au plâns că au fost urmărite.

„Nepoţica mea e în clasa a IV-a şi mi-a povestit că i-a spus să urce cu el în maşină şi îi dă un milion. L-a văzut dezbrăcat în partea inferioară şi s-a speriat.”, spune bunica uneia dintre copile.

Înainte de a ajunge poliţia la faţa loclui, părinţii şi bunicii copiilor din Braniştea l-au urmărit pe bărbat, care a încercat să fugă, după ce şi-a satisfăcut plăcerile în faţa micuţilor. Copiii au fost duşi la secţie şi toţi l-au identificat pe bărbatul care s-a comportat nefiresc în faţa lor. Surse neoficiale, spun că individul a declarat că pe stradă se simte liber şi lipsit de orice inhibiţie.

Poliția a transmis opinie publice un comunicat de câteva cuvinte: „La data de 12 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Braniștea au reținut pentru 24 de ore un tânăr  de 26 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri„, deși rudele copiilor vorbesc despre masturbare în fața celor mici și încercarea de a le oferi bani pentru a se urca în mașin alui.

Cu toate acestea, bărbatul este liber după ce  procurorii au decis doar control judiciar pentru 60 de zile. Acesta s-ar fi întors la domiciliul său din Bucureşti. Se pare că a venit în judeţul Dâmboviţa la iubita sa, o tânără de 22 de ani din Ulieşti.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan