Marti, 26 Martie 2019

PRIMĂRIA CORNEȘTI - CONCURS CONSILIER ASISTENT

Primăria Comunei Corneşti, Judeţul Dambovița organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional asistent, la Compartimentul financiar contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durata, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice;
  • vechime minimă 1 an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;competenţe informatice dovedite cu documente care să ateste deţinerea competenţelor.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

31 ianuarie 2018, data limită pentru depunerea dosarelor;

12 februarie 2018, ora 10.00: proba scrisă

15 februarie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Informaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Corneşti, Judeţul Dambovița, telefon 0245241654.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan