Marti, 21 Mai 2019

O TÂNĂRĂ TÂLHĂRITĂ ȘI BĂTUTĂ ÎN MIJLOCUL ORAȘULUI DOREȘTE SĂ I SE FACĂ DREPTATE DAR POLIȚIA MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE NU FACE NIMIC - VIDEO

Un caz de o gravitate extremă a avut loc ieri seară, în zona Pavcom din Târgoviște, o tânără de 30 de ani – Vlada Ioana Andreea fiind bătută și tâlhărită într-o zona foarte circulată, în ziua mare, fără că nimeni să intervină, aceasta fiind agresată, în jurul orelor 18.00, de un tânăr de 20 de ani din comuna Dragomirești – Matei Mihai Eduard, un individ periculos cu mai multe dosare penale la activ, toate pentru violență.

Tânăra povestește cum din senin, ieri seară în jurul 18.00, agresorul în vârstă de 20 de ani a bătut-o și tâlhărit-o, distrugându-i și telefonul mobil, mai mult acesta lovindu-l și mușcându-l și soțul femeii ce a încercat să-i sară în ajutor consoartei sale însă cu slabe șanse de reușită, întrucât tânărul agresor era de o violență extremă.

AGRESORUL

Norocul celor doi soți a fost un echipaj al Poliției Locale Târgoviște, care aflat întâmplător în zona respectivă a intervenit, prinzându-l și imobilizându-l pe agresor.

Condus la sediul Poliției Municipiului Târgoviște, agresorului i s-a luat o simplă declarație fiind lăsat liber deși acesta săvârșise numai puțin de trei infracțiuni, respectiv lovire, tâlhărie și distrugere, însă cu toate acesta Poliția Municipiului Târgoviște, condusă de comisarul șef Antofie Claudiu Adrian a considerat că nu se impune reținerea tâlharului și prezentarea acestuia în fața unui procuror pentru dispunerea de măsuri preventive.

SOȚUL VICTIMEI

Din păcate cam așa acționează Poliția Municipiului Târgoviște!... Dacă ești tâlhar și violator ești lăsat liber!!!... fapt pentru care comisarul șef Antofie Adrian Claudiu ar cam trebui să dea explicații!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan