Marti, 21 Mai 2019

DEMN DE FILME! UN AUDI 8 A DĂRÂMAT O CASĂ ȘOFERUL FUGIND DE LA FAȚA LOCULUI

Un rar și spectaculos accident de circulație a avut loc în seara zilei de ieri – 30.04.2019, pe raza comunei Vulcana Pandele, un bolid de lux A8 distrugând pur și simplu o casă ca urmare vitezei excesive cu care se deplasa și a tamponării cu un alt autorism, I.P.J. Dâmbovița comunicând:

”În seara zilei de 30 aprilie a.c., pe raza localității Vulcana Pandele s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a două persoane. În urmă deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția Vulcana Pandele-Sotanga,  pe DJ 712, a acroșat un alt autoturism condus de o tânăra de 23 de ani. Tânărul de 20 de ani, după comiterea accidentului, a avut o altercație cu pasagerul din celălalt autoturism, pe care l-a lovit cu pumnul, apoi a părăsit locul producerii evenimentului rutier, fiind identificat în scurt timp de polițiști.

 În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului și lovire sau alte violente. Cercetatile continuă sub supravegherea și coordonarea procurorului de caz.

Astăzi, cu ocazia continuării cercetărilor, s-a stabilit faptul că tânărul agresat nu dorește să depună plângere pentru infracțiunea de lovire.

De asemenea, conducătorul auto, a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Marea Britanie, care urmează a fi verificat, cu privire la autenticitatea sa, el neposedand permis de conducere emis de țara  noastră.”

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan