Marti, 21 Mai 2019

ÎN ATENȚIA POLIȚIEI! PRIMARUL PNL-IST AL ORAȘULUI GĂEȘTI FOLOSEȘTE MAȘINA PRIMĂRIEI IN INTERESE PERSONALE ȘI POLITICE!

Caz de o gravitate extremă astăzi în Comuna Crânguri, localitate în care primarul PNL-ist al orașului Găești – Gheorghe Griguță a fost surprins la o întâlnire politică, în zi de de duminică, cu mașina primăriei orașului Găești, un Duster de culoare neagră, înmatriculat cu numărul DB 17 PRG.

Este de notorietate derbedeismul primarului Gheorghe Griguță, al cărui caracter josnic a mers până într-acolo, încât a făcut zeci de reclamații soțului amantei sale, totul pentru ai face probleme acestuia dintr-o gelozie de-a dreptul bolnavă.

Acum în mod normal, primarul Gheorghe Griguță trebuie să răspundă în fața legii pentru acest abuz pentru că Duster-ul aparține comunității, nefiind căruța personală a abuzivului primar de la Găești, care își permite astfel de extravaganțe în timp ce numeroși primari din Dâmbovița se plâng de insuficiența fondurilor publice!

Aveam ferma convingere că Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Dâmbovița va deschide o amplă anchetă cu privire la abuzul comis de Gheorghe Griguță – primar al orașului Găești, mai ales în condițiile în care chiar șefii administrației publice locale de la Crânguri pot depune mărturie cu privire la fapta penală comisă de PNL-istul Griguță.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan