Luni, 20 Mai 2019

CUTREMURĂTOR!!! GRAVE INFRACȚIUNI COMISE DE PROCURORUL GHIRDOVEANU ILIE ADRIAN IES LA IVEALĂ! ACESTA A DAT CLASARE FAȚĂ DE DOUĂ PERSOANE ÎN TIMP CE PE ALTA A TRIMIS-O ÎN JUDECATĂ PENTRU O FAPTĂ SIMILARĂ!

Este imperativ necesar ca procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian să fie arestat de urgență, având în vedere faptele penale, probate, comise de acesta cu sânge rece, fără frică de lege sau de justiția divină!

Este de notorietate faptul că, procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian a instrumentat întotdeauna cauzele penale pe care le-a avut în lucru după bunul său plac, acesta trimițând oameni nevinovați în judecată, în timp ce altora le dădea clasare pentru fapte similare sau chiar mai grave, fapt ce demonstreza fară putință de tăgadă reaua-credință a acestui procuror abuziv!

În ianuarie 2016, prin constrângere și amenințare, procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian a determinat o tânăra de 21 de ani – A.S.N. să recunoască o faptă penală pe care aceasta nu o comisese, respectiv faptul că aceasta ar fi accesat ilegal sistemul de supraveghere video al comunei Vulcana Pandele.

Amenințată cu arestarea, tânăra A.S.N. în vârstă de 21 de ani a recunoscut imaginara fapta penală pusă în cârcă de procuror, ajungând la un acord de recunoaștere cu procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian, acord în urma căreia aceasta s-a ales cu o amendă penală de 1800 de lei și cu cazier judiciar pe o perioadă de trei ani, tânăra fiind condamnată de Tribunalul Dâmbovița, în decembrie 2017, că urmare a acordului de recunoaștere.

Deși în cadrul aceluiași dosar penal – 978/P/2014, numiții Dincă Sergiu Lucian – director tehnic în cadrul FLAX COMPUTERS SRL, fiul lui Daria Țuțuianu, verișoara primară a senatorului Adrian Țuțuianu și Stanciu Cerasela Elena – iubita acestuia, au recunoscut prin declarațiile din data de 19.01.2016, date în fața procurorului Ghirdoveanu Ilie Adrian, că au spart sistemul informatic de supraveghere al Comunei Vulcana Pandele, în condițiile în care aceștia nu aveau nicio legătură cu Primăria Vulcana Pandele, procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian a dispus CLASARE față de cei doi, considerând că nu au comis nicio fapta penală, în timp ce pe tânăra A.S.N. a forțat-o să semneze un acord de recunoștere pentru o fapta imaginară.

DINCĂ SERGIU LUCIAN, extras declarație:

O cunosc pe numita Stanciu Cerasela, iar prin luna decembrie 2015, acesta m-a rugat să-i ofer accesul la o singură camera de supraveghere din sistemul de supraveghere montat pentru comuna Vulcana Pandele. A solicitat accesul la camera respectivă întrucât această era îndreptată exact către casa ei. I-am instalat softul, user-ul și parola pe telefon pentru ca aceasta să aibă acces la camera video, practic Cerasela putea vedea pe telefon casa din Pandelea”

STANCIU ELENA CERASELA – extras declarație:

”Știind că au fost montate camere de luat vederei de către Primăria Vulcana Pandele, l-am rugat pe Dincă Sergiu să-mi monteze pe telefonul meu un Samsung Galaxy S4 un program pentru a vizualiza camera de luat vederi instalata peste drum de casa mamei mele, pentru a observa dacă sustrage cineva materiale de construcție din curte. Nu știu ce a montat Sergiu pe telefonul meu dar aveam imagini în direct cu casa și curtea mamei mele din Comuna Vulcana Pandele”

Probele pe care DambovitaNEWS le prezintă sunt infailibile, iar acum abuzivul procuror Ghirdoveanu Ilie Adrian trebuie să răspundă în față legii pentru că a folosit ”dublă măsură” în activitatea sa profesională plină de fărădelegi, Secția Specială de Investigare a Magistraților fiind deja sezizată, de astăzi, cu privire la această faptă penală săvârșită de procurorul Ghirdoveanu.

Ne întrebăm oare cum este posibil ca un asemenea element să activeze în magistratură și cum de până acum Consiliul Superior al Magistraturii nu a luat în discuție excluderea acestuia din funcția de procuror, măcar și pentru acest caz în care o persoană a fost trimisă în judecată pentru o faptă recunoscută prin constrângere și văzută de Ghirdoveanu ca infracțiune, în timp ce pentru protejații senatorului Adrian Țuțuianu, faptul că au spart un sistem informatic nu a constituit infracțiune, Ghirdoveanu dând clasare față de cei doi!!!

Expresia ”PENTRU UNII MUMĂ ... PENTRU ALȚII CIUMĂ”, îl va trimite cu siguranță după gratii pe procurorul Ghirdioveanu Ilie Adrian, acesta riscând până la 10 ani de închisoare, pentru că DambovitaNEWS va scoate la suprafață toate mizeriile săvârșite de acest individ extrem de periculos!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan