Luni, 20 Mai 2019

AȘA CEVA NU S-A MAI VĂZUT! RECORD NAȚIONAL STABILIT DE COMISARUL ȘEF DENIS PÎRVU ÎN CAPTURAREA UNUI EVADAT!

Lecție de profesionalism, ce doar la marile structuri de poliție din lume poate fi întâlnită, a fost dată în această seară de comisarul șef Pîrvu Denis – adjunct al Inspectorului Șef al I.P.J. Dâmbovița, ofițer ce la această dată se află la conducerea poliției dâmbovițene.

În jurul orelor 17.15, o alertă de grad zero venea dinspre Penitenciarul Găești, închisoare de unde avusese loc o evadare, Constantin Crețu un deținut de 36 de ani, din comuna Dumești, județul Iași, condamnat la 13 ani de închisoare, pentru omor și care mai avea de executat 3 ani din pedeapsă, evadând de la un punct de lucru al Penitenciarului Găești.

Punând în practică una din cele mai elaborioase metode, care se aplică în astfel de cazuri, echipele coordonate în mod direct de comisarul șef Denis Pîrvu, l-au localizat și capturat pe periculosul deținut în mai puțîn de trei ore de la evadare, ceea ce denotă că profesionalismul comisarului șef Denis Pîrvu este unul ce corespunde standardelor marilor structuri de poliție de la nivel mondial, fapt ce trebuie să fie o mândrie pentru Județul Dâmbovița, pentru ca un astfel de polițist activează în cadrul I.P.J. Dâmbovița!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan