Marti, 21 Mai 2019

ÎN ATENȚIA I.P.J. DÂMBOVIȚA!!! EVAZIUNE FISCALĂ PE BANDĂ RULANTĂ!!!! SUTE DE MILIOANE LEI ÎNCASATE FĂRĂ FISCALIZARE DE UN MODERATOR TV!!!

Caz de o gravitate extremă la o instituție media din județul Dâmbovița, unde numitul Marius Dumitrache - realizatorul și moderatorul emisiunii RIPOSTA, găzduită de postul local de televiziune Columna TV, primește bani la negru sau beneficii de natură materială, de la majoritatea invitaților ce participa la această emisiune.

Deși nu are nici măcar contract de muncă în cadrul postului de televiziune locală – Columna TV, numitul Marius Dumitrache își îndeasă bani negri în buzunarele fără fund, fără a fiscaliza măcar un singur leu din sumele încasate la negru de la majoritatea celor care  calcă pragul emisiunii RIPOSTA  și pe care acesta o moderează.

Evaziunea fiscală prin care, numitul Dumitrache Marius a prejudiciat bugetul de stat cu sume considerabile, este una de amploare, fapt ce nu ar trebui să scape polițiștilor de la Serviciul de Investigarea Fraudelor, drept pentru care solicităm public ca I.P.J. Dâmbovița să declanșeze verificări cu privire la cele semnalate, astfel că asemenea fapte antisociale să fie combătute cu fermitate!

O probă indubitabilă față de activitatea infracțională a numitului Dumitrache Marius, o constituie invitații săi din emisiunile realizate, aceștia trebuind a fi audiați până la ultimul, pentru că activitatea ilegală pe care o desfășoară realizatorul emisiunii RIPOSTA, din cadrul postului local de televiziune Columna TV, să fie probată de organele abilitate.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan