Marti, 21 Mai 2019

SEX ORAL ÎN SEDIUL PNL DÂMBOVIȚA! CONSILIERUL JUDEȚEAN PNL - OVIDIU NIȚOIU A OFERIT 300 DE LEI PENTRU O PARTIDĂ DE SEX ORAL TINEREI SALE COLEGE – ANA MARIA BADEA

Sexgate dâmbovițean este ultimul scandal de amploare, ce lovește furibund organizația județeană a PNL Dâmbovița și care a izbucnit în această seară extrem de puternic, după ieșirea la suprafață a unor informații despre faptul că sediul PNL Dâmbovița este de fapt un bordel și nu un sediu de partid politic, așa cum acesta fost închiriat de la Primăria Municipiului Târgoviște.

După un prim scandal în care s-a aflat că secretarul general al PNL – Dâmbovița, Gabriel Plăiasu a întreținut relații sexuale chiar în sediul PNL Dâmbovița cu trezorierul partidului – Mirabela Pîscoveanu, relații intime în urma cărora s-a născut un copil, acum iese la iveală și faptul că secretara organizației județene a PNL Dâmbovița – Ana Maria Badea a primit suma de 300 de lei de la consilierul județean Ovidiu Nițoiu pentru a întreține relații sexuale orale cu acesta, chiar în sediul PNL Dâmbovița, lucru confirmat de două surse independente.

Dacă de la septugenarul Ovidiu Nițoiu, nu putem avea nicio pretenție acesta fiind la vârsta senectuții, iar cumpărarea de favoruri sexuale pare ceva firesc, de la tânăra secretară Ana Maria Badea ne-am fi așteptat la mai multă decență, dacă nu ar fi să luăm în considerare și faptul că deține un mobil iPhone...obținut tot în urma unor astfel de servicii, extrem de pragmatice!

Este evident faptul că, atât pot membrii PNL Dâmbovița și nimic mai mult, lucru care evident se transpune în mod direct în evoluția partidului la nivel județean!

Solicităm public Primariei Municipiului Târgoviște să rezilieze contractul de inchiriere pe care îl are cu P.N.L. Dâmbovița pentru sediul din centrul Municipiul Târgoviște, întrucât nu este firesc ca un spațiu ce aparține municipalității sa fie transformat intr-un bordel neautorizat! 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan