Sambata, 25 Mai 2019

TUPEU DE LIBERAL! INSPECTORUL GENERAL ION SORIN SURPRINS FUMÂND ÎN SALA DE PLEN A C.J.D.!

Când puterea ți se urcă la cap, legea ți se pare a fi ceva opțional, iar dacă ai și o funcție de prim rang în județul Dâmbovița, așa cum are profesorul Ion Sorin – Inspector General în cadrul I.S.J. Dâmbovița, atunci tupeul devine parte a profilului psihologic, iar gesturi și acțiuni interzise în mod normal... încep să facă parte din firesc.

Domnul profesor Ion Sorin, ”mare" Inspector General al I.S.J. Dâmbovița, deși la această dată (pentru încă puțin timp) are o poziție socială deosebită, nu își poate depăși condiția de copil din Cucuteni ce la viața sa... a învățat carte păzind vaca, iar caracterul sau neomenos și duplicitar îl fac, pe acesta, în momente cheie să-și dea ”arama pe față”, consilierul județean făcând uneori gesturi dintr-un reflex grobian, așa cum a făcut și astăzi când și-a aprins o țigară în sala de plen a Consiliului Județean Dâmbovița, deși acest lucru este interzis prin lege.

Cu toate că fumatul este interzis în spațiile publice prin legea 15/2016, domnul consilier județean Ion Sorin a sfidat prevederile legale, fumând în sala de plen, dând dovadă de un tupeu greu de înțeles, dar care se pare că vine de la faptul că este membru PNL și coleg de bancă în sala de ședințe cu numitul Gabriel Plăiașu – unul din șomerii de seamă ai PNL Dâmbovița, dar care are ”marea calitate” să fie finul ”cui trebuie”, fapt ce îl face pe acesta extrem de important, deși  Plăiașu este o cârpă de om!

Cam acesta este ”băiatul bun” – Ion Sorin... un om cu două fețe... un om duplicitar, al cărui caracter ”de doi bani” a fost trădat de un simplu gest, fără o prea mare importanță la prima vedere, dar care spune multe despre profilul psihologic al acestuia.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan