Sambata, 25 Mai 2019

REVOLTĂ ÎN PNL DÂMBOVIȚA! SE STRÂNG SEMNĂTURI PENTRU DEMITEREA CELOR DOI ȘOMERI ȘI A BOLNAVULUI PSIHIC CE FORMEAZĂ ACTUALA CONDUCERE A PNL DÂMBOVIȚA

PNL Dâmbovița este în prag de răzmeriță, mai multe organizații locale ale PNL Dâmbovița demarând o acțiune de demitere a celor doi șomeri (Grozavu și Plăiașu) cât și a bolnavului psihic (Guran), având în vedere acțiunile inconștiente ale acestora din ultima vreme.

Deși Partidul Național Liberal, este o formațiune politică de dreapta, fiind un partid la care de obicei aderă oamenii cărora le place munca, în Dâmbovița lucrurile stau cu totul altfel, partidul fiind condus la nivel județean – de facto - de doi puturoși, respectiv Gabriel Grozavu – prim-vicepreședinte și Gabriel Plăiașu – secretar general, personaje ce nu au loc de muncă de peste 7 ani de zile.

Fără loc de muncă, cei doi șomeri de frunte ai județului, stau de dimineața până seara în sediul partidului, fumând câteva pachete de țigări zilnic - țigări ce sunt achiziționate pe banii consoartelor - și ”frecând menta” în prezența ”divelor” PNL, Ana & Mirabela, punând la cale fel de fel de mizerii la adresa a zeci de colegi de partid, lucru ce până la urmă îi va costa scump... extrem de scump!

Conducător ”de drept” al PNL Dâmbovița, Virgil Guran este o persoană cunoscută cu grave afecțiuni psihice, acesta suferind de tulburare schizoformă – în fapt o formă gravă de nebunie, lucru atestat de certificatul de nebun pe care acesta îl posedă, în fapt Virgil Guran fiind o simplă marionetă a trubadurului Ludovic Orban, lider politic ce ține legătură în județ strict cu șomerul Gabriel Grovazu, cunoscut fiind faptul că, fiica lui Grozavu este amanta președintelui PNL – Ludovic Orban.

După o serie de excluderi abuzive din cadrul PNL, opoziția creată - în interiorul acestui partid - a strâns rândurile, iar acum mai multe organizații PNL din nordul județului au demarat o amplă acțiune  de strângere de semnături – la care doar în 48 de ore, au aderat încă 15 organizații locale - pentru demiterea actualei conduceri a PNL Dâmbovița, prin instrumente statutare, astfel că nici domnul ”ginerică”- Ludovic Orban să nu poată opri sau contracara acest ”blitzkrieg” dâmbovițean!

Vor urma lovituri de grație, ce zilnic vor fi prezentate de DambovitaNEWS!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan