Vineri, 24 Mai 2019

SERVICIUL POLIȚIEI RUTIERE DÂMBOVIȚA FACE ”VÂNĂTOARE” NU PREVENȚIE! COMISARUL ȘEF RĂDUCU RIZEA TREBUIE SĂ DEMISIONEZE DE URGENȚĂ!

Deși în mod normal, prevenția și nu prinderea în ”flagrant” ar trebui să fie activitatea de bază a celor de la Serviciul Poliției Rutiere Dâmbovița, acest lucru nici pe departe nu se întâmplă, iar acest fapt se datorează atitudinii și modului de lucru al comisarului șef Rizea Răducu – șef al S.P.R. Dâmbovița, care efectiv își forțează subordonații să rețină cât mai multe permise de conducere, să dea cât mai multe amenzi și să întocmească zilnic sute de procese verbale de contravenție.

Pitiți în mașini cu geamuri fumurii, parcate aleatoriu, agenții de la rutieră folosesc în mod abuziv noile pistoale radar, stând ascunși pe bancheta din spate a diferitelor autoturisme neinscriptionate, aceștia practic partcipând la o vânătoare și nu la o combatere eficientă a diverselor fapte contraventionele, pentru că de prevenție... nici nu mai poate  fi vorba.

În loc ca 80% din activitate să se axeze pe prevenție, agenții de la Poliția Rutieră Dâmbovița nu fac altceva decât să ”vâneze”, dar nu vreo ”pradă” mare... ci doar fraieri care au bunul simt să oprească la semnalele polițiștilor de la rutieră, nu precum abuzivul procuror Ghirdoveanu Ilie Adrian, care de la ”înălțimea” funcției sale, a trecut cu viteza luminii pe lângă umilii agenți de la rutieră, ce tremurau în stradă, de frică acestuia!

Solicităm public I.P.J. Dâmbovița, că acest timp de acțiuni să înceteze și să aducă la cunoștința opiniei publice dâmbovițene, câte ”vânători” a organizat S.P.R. Dâmbovița și câte acțiuni de prevenție a organizat acest serviciu, de la începutul acestui an și până în prezent, în același timp solicitându-i domnului comisar șef Răducu Rizea, demisia din funția de șef al S.P.R. Dâmbovița, având în vedere că, ceea ce  se întâmplă la Poliția Rutieră Dâmbovița și cum acționează acest serviciu, nu se mai întâmplă la niciun serviciu similar din Romania.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan