Sambata, 25 Mai 2019

ZEPIȘI ESTE ISTORIE! CU CERTIFICATUL ORNISS EXPIRAT ȘI SCOS DE PE SITE-UL I.P.J. DÂMBOVIȚA ACESTA A IEȘIT – DEFINITIV – PE UȘA DIN DOS A POLIȚIEI DAMBOVITENE!

”Boală lungă.... moarte sigură” este zicala care îl caracterizează pe deplin pe comisarul șef Danil Zepiși – fost șef al I.P.J. Dâmbovița până în data de 04.03.2019, când la comanda Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a fost desemnat, prin ordin al ministrului de interne, comisarul șef Sorin Păun.

Cu o serie de boli mai mult sau mai puțin închipuite, comisarul șef Danil Zepiși a tot stat în ultimul an în repetate concedii medicale, situație care l-a dus pe acesta să piardă atâta funcția deținută, precum și certificatul ORNISS, dar să iasă și pe ușa de spate a poliției dâmbovițene, așa cum nu a mai făcut-o niciun alt Inspector Șef din 1968 și până în prezent.

Acum și dacă se întoarce, în cadrul I.P.J. Dâmbovița, acesta nu poate fi decât simplu lucrător la ordine publică, pentru că lipsa certificatului ORNISS... îl împiedică pe acesta să treacă de parterul instituției!

Cum era și firesc, începând de ieri, de la ora 15.00, comisarul șef Danil Zepiși a intrat definitiv în istorie, fiind șters pentru totdeauna de pe site-ul I.P.J. Dâmbovița, lucru extrem de firesc și normal, având în vedere că acesta nu a știut să aplice legea la momentul oportun, iar comisarii șefi Moraru Nelu și Adrian Antofie să fie maziliti pentru atrocitățile comise de cei doi în anul 2016!

Acum, Zepiși... ești tu cel MAZILIT!!!!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan