Sambata, 25 Mai 2019

ÎN SCANDALUL MOMENTULUI PROCURORUL GHIRDOVEANU L-A SUNAT PE RIZEA – ȘEFUL POLIȚIEI RUTIERE! AȚI FĂCUT RAPORT DOMNULE RIZEA?

Abuzivul procuror Ghirdoveanu Ilie Adrian, prins la înghesuială de situația creată din cauza dezvăluirilor făcute de DambovitaNEWS, cu privire la faptul că, acesta nu a oprit în data de 13.02.2019 la semnalele poliției rutiere, fiind surprins de aparatul radar cu viteză de 94 de km/oră,  a început să.... ”își arate colții”!

Acesta, folosindu-se de funcția deținută, aceea de procuror DIICOT a încercat să obțină foloase pentru sine și, în data de sâmbătă 22.02.2019 l-a sunat pe șeful Serviciului Poliției Rutiere Dâmbovița – comisarul șef Răducu Rizea, dându-i de înțeles acestuia ”că trebuie să aibă grijă ce face” cu privire la situația apărută, ca urmare a apariției în presă a faptei săvârșită de către domnia sa.

Nu cunoaștem dacă până la această ora, comisarul șef Răducu Rizea a făcut raport cu privire la faptul că a fost contactat de procurorul Ghirdoveanu, dar dacă nu a făcut acest lucru până la această oră, ar fi bine să o facă, înainte că organele abilitate să verifice această speță și să constate oficial acest lucru.

Solicităm public, Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, să se sezize cu privire la acest fapt, având în vedere faptul că, la mijloc este vorba de o infracțiune, respectiv obținerea de foloase necuvenite pentru sine folosind funcția deținută, faptă penală pe care Ghirdoveanu a săvârșit-o sunându-l pe Rizea.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan