Vineri, 24 Mai 2019

LOVITURĂ DE TEATRU! FRUMOASA PREOTEASĂ DE LA ULIEȘTI I-A DAT ÎN GURĂ PRIMARULUI DIN LOCALITATE PÂNĂ L-A LEȘINAT! ACUM ACESTA ESTE LA REANIMARE!

Spectacol de zile mari la Uliești, unde frumoasa preoteasă din localitate - Ioana Bîrlog  l-a leșinat pe primarul PNL-ist al comunei Uliești – Iulian Costache, deși acesta a fost boxer în tinerețe, acum edilul afladu-se în acest moment la reanimare.

Totul a început în vara anului trecut, mai presus în data de 4 iunie 2018, când ca urmare a faptului că frumoasa preoteasă nu a cedat avansurilor primarului, acesta i-a desfăcut contractul de muncă preotesei Ioana Bîrlog.

Angajată a Centrului de Îngrijire Bătrâni Uliesti, entitate subordonată Primăriei Uliești, preoteasa Ioana Bîrlog era șefa acestui centru de peste 10 ani, perioadă în care frumoasa femeie s-a dedicat trup și suflet acestui așezământ social, colegii de muncă, localnicii, precum și toți care o cunoșteau având numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Din fericire, după aproape 8 luni de zile s-a făcut dreptate, Tribunalul Dâmbovița anulând, joi-21.02.2019, dispoziția de concediere, repunând-o în funcție pe Ioana Bîrlog și dispunând în același timp și plata drepturilor salariale către aceasta, drepturi ce se ridică la câteva sute de milioane de lei, bani pe care PNL-istul Iulian Costache trebuie să-i plătească de propriul buzunar.

Acum primarul Iulian Costache se află la reanimare, întrucât i s-a făcut rău la aflarea sentinței, mai ales că preoteasa vrea să-l execute silit!

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan