Sambata, 25 Mai 2019

DOMNILOR COMANDANȚI ESTE OBLIGATORIU SĂ SPUNEȚI ADEVĂRUL DESPRE FAPTA PROCURORULUI GHIRDOVEANU DE A NU OPRI LA SEMNALUL POLIȚIEI RUTIERE

Șefii I.P.J. Dâmbovița, comisarii șefi Sorin Păun și Denis Pîrvu, sunt obligați să iasă în fața opiniei publice dâmbovițene și să dea explicații despre incidentul în care a fost implicat procurorul DIICOT – Ghirdoveanu Ilie Adrian care la data de 13.02.2019 nu a oprit la semnalele poliției rutiere, surprins fiind de aparatul radar că circula cu o viteză de 94 km/oră pe raza localității Ulmi, deși informațiile DambovitaNEWS sunt că acesta circula cu o viteză de peste 100 de km/oră.

Tot obligați sunt șefii I.P.J. Dâmbovița să comunice oficial, cum de procurorului Ghirdoveanu Ilie Adrian nu i-a fost suspendat permisul de conducere pentru fapta comisă și cum de acesta a primit doar avertisment pentru presupusă viteză de 94 km/oră ( deși real aceasta a fost peste 100 de km/h) în timp ce altor participanți la trafic li s-au aplicat sancțiuni pecuniare drastice pentru fapte similare sau chiar mai puțin grave, mai ales în condițiile în care acesta nu a oprit la semnalele poliției rutiere.

Solicităm public celor doi șefi ai I.P.J. Dâmbovița să facă publice rezultatele acțiunii Serviciului Poliției  Rutiere din data de 13.02.2019 de pe raza comunei Ulmi și să comunice oficial, câți participanți la trafic au fost surprinși că se deplasau cu vitează peste limita legală și cum au fost sancționați pecuniar aceștia, raportat la faptul că, procurorul Ghirdoveanu a fost sancționat doar cu AVERTISMENT, deși acesta nu a oprit la semnalele poliției rutiere!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan