Vineri, 24 Mai 2019

MĂCEL ÎN PNL DÂMBOVIȚA! PREȘEDINTELE GURAN MĂCELĂREȘTE ORGANIZAȚII ÎNTREGI! UN NUMĂR DE 9 CONSILIERI LOCALI ȘI UN PRIMAR PROPUȘI SPRE EXCLUDERE

Ca și cum nu a fost suficient, că organizația județeană a PNL Dâmbovița se află la un minim istoric în intenția de vot a dâmbovițenilor, aflându-se la un procentaj de sub 10%, președintele PNL Dâmbovița – Virgil Guran a declanșat o amplă operațiune de epurare, propunând spre excludere din partid, un număr de 9 consilieri locali și un primar.

În accepțiunea domnului Guran, toți care au făcut parte din fostul PD-L trebuie să dispară, fapt pentru care acesta a trecut la ”treabă” decimând organizații ce au avut un scor bun în luptele electorale, primii ce au căzut pradă epurării declanșate de Guran, fiind doi consilieri locali de la Ciocănești, dintre care unul ocupă chiar funcția de viceprimar în localitate și trei consilieri locali de la Cornești.

Următorii pe lista neagră întocmită de președintele Virgil Guran, fiind primarul comunei Crângurile – Barbu Costin, consilierul municipal Sipică Constantin din cadrul Consiliului Local Moreni și profesorul Diaconu Mihai, director al școlii Uliesti, ce este consilier local PNL în cadrul Consiliului Local al Comunei Uliesti.

Ședința de joi-21.02.2019, a BPJ al PNL Dâmbovița, se anunță una cu scântei, mai ales că este de așteptat ca în zilele următoare să iasă la iveală, mai multe dezvăluiri despre matrapazlâcurile financiare și amoroase din organizația județeană a PNL Dâmbovița, organizație ce a ajuns să fie condusă după criterii de tip mafiot, cu încrengături adânci în anumite structuri criminale, formate în jurul unor primarii conduse de edili PNL.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan