Duminica, 21 Aprilie 2019

UN CONSILIER LOCAL ACUZĂ! ”LA PRIMĂRIA GĂEȘTI O ANGAJARE A AJUNS CA ȘPAGĂ LA 20.000 DE LEI! SE FAC ANGAJĂRI PE NIȘTE SIMULACRE DE EXAMENE”

Se pare că ”buba” se va sparge în curând la Primăria Orașului Găești, iar ”puroiul” va ieși la suprafață, după acuzele pe care un consilier local din cadrul Consiliului Local al Orașului Găești le face la adresa Primăriei Găești și implicit a primarului Gheorghe Griguță.

Demnitarul local Marius Condovici, consilier local din partea ALDE în cadrul forului administrativ de la Găești, printr-o postare pe Facebook, aduce grave acuzații Primăriei Găești și Primarului Gheorghe Griguță, acesta acuzând faptul că la Primăria Găești o angajare a ajuns ca șpagă la 20.000 de lei și că la primărie dar și la instituțiile subordonate se fac angajări în urma unor simulacre de concursuri.

MIHAELA SLĂVILĂ - soția consilierului local PNL, Cătălin Slăvilă

Solitam I.P.J. Dâmbovița să facă verificări față de aceste aspecte, mai ales în contextul în care, consilierul local ALDE-Marius Condovici face acuzații extrem de grave, dar și a faptului că, surse din interiorul PNL Dâmbovița dezvăluie că însuși Mihaela Slăvilă - soția consilierului local PNL Slăvilă Cătălin - a fost angajată în urma unui concurs aranjat, aceasta ocupând postul pe care îl deține în acest moment doar în baza faptului că soțul său este consilier local PNL și mâna dreaptă a primarului Gheorghe Griguță.

Este evident faptul că,  domnul consilier local Condovici Marius trebuie să spună organelor de anchetă în mod oficial, nu doar pe Facebook, despre faptele penale ce au loc la Primăria Orașului Găești și despre care dânsul are cunoștință, pentru că doar așa, mafia despre care dumnealui vorbește... poate fi stârpită!

”Asa cum era de asteptat postarea din grupul PNL!!!!!! a fost stearsa.este bine ca oamenii cu simt civic reactioneaza! sa nu luati atitudine,sa lasati sa fiti calcati in picioare de aceste mizerii! multa lumea a comentat -si cei care ma cunosc nu..- la postarile absolut mizerabile si calomnioase pe care o individa le-a dat ca fiind stire....chiar nu va intereseaza ca o angajare a ajuns ca spaga la 20000 lei ? chiar nu va deranjeaza ca oameni fara pregatire dau niste simulacre de examene singuri pe loc ,cu subiectele in poala si ocupa niste posturi care va dicteaza si voua si copiilor vostrii viitorul,chiar nu va deranjeaza ca primarul si cele 3 gasti constituite pe stil mafiot va fura si va rad in nas ? chiar nu va intereseaza ca sunteti batjocoriti zilnic de la muzica pusa tembel in parc pana la prostia fenomenala de la Lidl?( apropo acolo unde dl primar zicea ca nu stie ce si cum s-a intamplat zilele trecut un accident ...un om si-a belit masina din cauza proastei semnalizari), de la faptul ca platim amenzi ( primaria si implicit noi) din cauza incompetentei si a prostiei celor care conduc orasul asta( vezi cazul itm- 3500 lei amenda pe care trebuia cf legii sa o platesca ing stanescu-revin la asta ca e necesar cat de curand...),chiar nu va intereseaza?luati de aici ce scria-repet- pe grupul PNL! au inceput sa se manince intre ei, pe spagi si putere.sa nu reactionati,stati in inertia asta de 30 ani....cand am spus ca ne-am ,,fu..ut norocul '' atunci ,s-a dat lumea pe spate ,luati cu paine o mostra de ce fac conducatorii,asteptam si rezultatele la analizele ADN:::”

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan