Duminica, 21 Aprilie 2019

VIDEO - ADEVĂRUL DESPRE MOARTEA BUCĂTARULUI DISPĂRUT! IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DE LA LOCUL MORȚII!

Imagini de coșmar trăite în această după amiază, în zona Cota 1000, de către o persoană care a dorit să aprindă o lumânare la troița de pe drumul ce duce la Mănăstirea ”Cota 1000”, în momentul în care a descoperit, cadavrul lui Ilinescu Gheorghe, bărbatul în vârstă de 63 ani, dispărut în urmă cu săptămâna din Târgoviște.

De fel din Pucioasa, numitul Ilinescu Gheorghe lucra că bucătar la celebrul restaurant ”Royal Residence” din Târgoviște, loc de muncă unde avea o relație sentimentală cu o colegă a sa, cu 21 de ani mai tânără, pe nume Alina, femeie din cauza căreia bucătarul făcea dese crize de gelozie.

 

12.01.2019 - ultima fotografie a bucatarului cu iubita sa

Una din crizele de gelozie, se pare că l-a determinat pe bărbat să dea un mesaj de adio și să plece de acasă, însă acesta nu a avut curajul să-și pună capăt zilelor și a ales să-și înece amarul în băutură, mergând în zona Cota 1000 unde din cauza oboselii și a băuturii, l-a luat somnul la baza troiței, acesta murind înghețat.

Cadavrul bărbatului a fost găsit mutilat, cel mai probabil de câinii comunitari din zonă, însă nu se cunoaște încă, dacă mutilarea a avut loc înainte de a surveni decesul sau după deces.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan