Vineri, 19 Aprilie 2019

AVANU DE LA SCLDP DĂ DOVADĂ DE INCONȘTIENTĂ ȘI SCOATE HOTELUL PEȘTERA DIN CIRCUITUL TURISTIC! DEMISIA ESTE TOT CE ȚI-A RĂMAS DE FĂCUT BĂIEȚAȘ!

Ce înseamnă să fii bun la toate... ba director la I.T.M ... ba director la drumuri... și de fapt la nimic, iar cariera profesională să fie bazată strict pe proptele politice... ajungi la un moment dat, să iei niște decizii prin care dai dovadă că ești inconștient, lucru ce l-a demonstrat pe deplin astăzi, domnul Avanu Mihail-Cristian - Director General al SCLDP, așa cum se semnează domnia sa într-un comunicat de presă trimis, prin SMS, doar celor care ”îi cântă în strună”!

Dom’ Director Avanu vrea să prostească opinia publică dâmbovițeană, acesta încercând să inducă ideea că, decizia de a nu mai respecta clauzele contractuale de întreținere a DJ 714, Moroeni-Peștera, de către SCLDP, îi aparține în exclusivitate lui Comănescu, actualul președinte al C.J. Dâmbovița, care nu i-a răspuns ”marelui” Avanu în 2 ore așa cum au vrut mușchii fostului vânzător de cartele PrePay.

Dând dovadă de iresponsabilitate, Avanu Mihai-Cristian va fi vinovat de orice eveniment nedorit care se va produce pe DJ 714, din cauza inconștienței de care a dat dovadă, prin decizia de a retrage utilajele ce efectuau deszăpezirea pe drumul de munte, în conformitate cu prevederile contractuale asumate!!!

Lăsând la o parte nebunia lui Avanu - ca o instituție de talia C.J. Dâmbovița să-i răspundă cât ai bate din palme, în condițiile în care există un circuit al documentelor în instiuția administrativă, iar un răspuns prompt, ar dura cel puțin 48 de ore – trebuie avut în vedere faptul că, decizia total iresponsabilă pe care acesta a luat-o, scoate din circuitul turistic, pentru o mare perioada de timp, atât Hotelul Peștera – perla turismului dâmbovițean, cât și toate unitățile comerciale care au ca singur drum de acces, DJ 714.

DEMISIA este tot ce ți-a rămas Dom’ Director General, Avanu Mihail-Cristian!

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan