Vineri, 19 Aprilie 2019

AMANTA ȘI-A URMAT HĂNDRĂLĂUL PE DRUMUL SPRE PIERZANIE

Cu surle și trâmbițe, amanta de serviciu – Oana Vladucă a anunțat, astăzi, cu lacrimi în ochi și durere în suflet,că părăsește Partidul Social Democrat pentru a se înscrie în Pro România, aceasta arătând prin intermediul unui mesaj (evident scris de... hăndrălău, că doar se pricepe la scrisori!) cât a suferit ea de mult, de pe urma umilințelor la care a fost supusă de Rovana Plumb.

”Distinsa” doamnă deputat Oana Vladucă, a uitat extrem de repede că în urmă cu aproximativă 6-7 ani, trăgea de gențile cu care căra marfă de la ”Dragonul Roșu”...mai...mai...să-și rupă mâinile, iar acum face pe ”doamna” arătând opiniei publice cât de mult suferă ea, acum, după 20 de ani de partid, din cauza lui Liviu Dragnea și a Rovanei Plumb, fapt ce a și determinat-o să părăsească această formațiune politică!

Oana, dacă nu era PSD-ul mai ajungeai tu deputat în viața asta vreodată?!... mai aveai tu bani de silicoane sau de liposucție, ca să nu mai vorbim de botox, substanță de fără care... tu nu mai poți exista? ...mai ajungeai tu mare trezorier de partid, funcție din care ai ”sifonat” miliarde și miliarde?!

De ce nu te-ai arătat tu indignată, dragă Oana, când hăndrălăul tău – Adrian Țuțuianu a ordonat și a pus la cale arestarea proprietarilor DambovitaNEWS doar pentru că această publicăție scoatea la iveală toate atrocitățile și nemerniciile bolnavului psihic cu care tu ești încârduită?!... răspunde Oana... dacă poți!

Acum tu vrei, ca opinia publică să fie uimită de nedreptățile de care spui că ai avut parte, odată cu venirea Rovanei Plumb la conducerea PSD Dâmbovița, dar sincer îți spunem Oana, că opinia publică este uimită de faptul cum de te mai ține bărbatul tău la ușa... și nu îți dă un picior în fund, să te arunce pe vecie în patul lui Adrian Țuțuianu!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan