Vineri, 19 Aprilie 2019

”ZORRO” S-A APUCAT DE DENUNȚURI!!! PRIMUL PE CARE L-A DENUNȚAT ESTE TOCMAI NAȘUL SĂU!

Paralizat de frică, din cauza ”malaxorului cercetărilor” în care este prins de aproape un an de zile,  comisarul șef Danil Zepiși zis și ”Zorro” a decis că este momentul să se apuce denunțuri, iar... primul denunțat a fost chiar nașul său de cununie-comisarul șef Antofie Adrian Claudiu.

Denunțul propriu-zis nu a fost făcut în fața organelor de cercetare penală, ci în fața reprezentanților DambovitaNEWS, comisarul șef Danil Zepiși solicitându-ne în prezența subcomisarului Loredana Bunoiu să facem o anchetă jurnalistică referitor la averea nașului său - comisar șef Antofie Claudiu Adrian... pentru că vom descoperi multe ”surprize”!

SUBCOMISAR - LOREDANA BUNOIU

În urma denunțului făcut de finul-Zepiși și a anchetei jurnalistice efectuate, am constatat că cele denunțate de șeful I.P.J. Dâmbovița se confirmă, iar acum, în urma articolelor publicate de DambovitaNEWS, comisarul șef Danil Zepiși este MARTOR în dosarele ce sunt instrumentate cu privire la faptele penale săvârșite de nașul- Antofie.

Ar fi benefic pentru acuratețea anchetei penale, ca și subcomisarul Bunoiu Loredana să fie audiată de anchetatori, pentru că tânăra polițistă poate confirma toate aspectele pe care comisarul șef Danil Zepisi le-a denunțat în fața reprezentanților DambovitaNEWS cu privire la nașul-Atonfie, aspecte ce au făcut obiectul unor articole de presă, iar aici ne referim la articolele legate de apartamentul și pădurea deținute de Antofie.

Să trăiască finul...și la mai multe denunțuri!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan