Duminica, 21 Aprilie 2019

O TÂNARĂ DIN ȘOTÂNGA I-A PICAT CU TRONC COMISARULUI VENETICU MĂDĂLIN... URMEAZĂ CUMVA ”RĂPIREA DIN SERAI” ?!

Unde dai și... unde crapă! ...această expresie i se potrivește de minune comisarului Veneticu Mădălin – șef birou spravegheri judiciare din cadrul I.P.J. Dâmbovița și mai nou ”Don Juan de Șotânga”, care în timp ce desfășura activități ”specifice” pe raza localității menționate... s-a îndrăgostit definitv și iremediabil, de o brunetă focoasă!

Tânăra care i-a picat cu tronc comisarului Veneticu se numește Pleșa Cristina, are 22 de ani și în general aceasta își cam făcea ”veacul” pe la Londra, Cristina având oficial un iubit, băiat modest, tot din comuna Șotânga, ce muncește la Londra și care îi face toate poftele acesteia din banii câștigați din muncă cinstită, dar care nici nu ”visează”...  ce idilă trăiește prietena sa cu tânărul polițist Veneticu Mădălin.

”Gurile rele” vorbesc despre faptul că, pe comisarul Veneticu Mădălin l-ar cam fi ”luat capul” iar acum se pregătește să fugă cu frumoasa Cristina Pleșa , după un scenariu și o regie gen ”Răpirea din Serai” acțiune destul de riscantă, având în vedere că s-ar putea să fie prinși iar iubitul oficial la fetei, poate să nu fie la fel de îndurător ca și Selim Pașa - sultanul ce i-a capturat pe fugarii Constanța și Belmonte -nobilul spaniol care o răpise pe frumoasă Constanța, însă care impresionat de iubirea grandioasă dintre Constanța și Belmonte decide să redea libertatea protagoniștilor Rapirii din Serai.

Dacă din partea comisarului Veneticu Mădălin avem convingerea că iubirea este sinceră, nu știm exact cum stau lucrurile cu frumoasa Cristina Pleșa care s-ar putea să fie cu acesta din interes și povestea de dragoste să se năruiască precum un castel de nisip, iar intimitățile dintre cei doi, polițist și fată frumoasă, respectiv convorbiri pe whatsapp scrise sau audio să ajungă unde nu trebuie... așa cum i s-a întâmplat comisarului șef Moraru Nelu - coleg și prieten cu comisarul Veneticu Mădălin - polițist care acum își smulge cele câteva fire de păr din cap, pe care acesta le mai are, ... din cauza  faptului că a fost un MARE NAIV!!!!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan