Vineri, 19 Aprilie 2019

INFRACȚIUNE: COMISARUL VENETICU - ȘEFUL BIROULUI SUPRAVEGHERI JUDICIARE A MERS ACASĂ LA O TÂNĂRĂ PENTRU A O INSTIGA SĂ DEA O DECLARAȚIE MINCINOASĂ

Informații noi ies la iveală despre, comisarul Veneticu Mădălin, unul din cei mai corupți și cei mai abuzivi polițiști din cadrul I.P.J. Dâmbovița, tânăr crescut la ”școala de infractori” a lui Antofie & Moraru, plasat acum de cei doi chiar în sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în cadrul Serviciului Investigații Criminale, pe postul de șef Birou Supravegheri Judiciare.

După un concurs cu ”cântec” pe care comisarul Veneticu Mădălin l-a câștigat datorită faptului că a știut subiectele pe care colegul său, comisarul șef Nuță Ion, membru în comisia de concurs, i le-a dat acestuia, la instigarea făcută de comisarul șef Antofie Adrian – comandant al Poliției Municipiului Târgoviște, coruptul polițist a ajuns șef birou supravegheri judiciare, însă chiar dacă acesta a fugit de la vechiul loc de muncă, respectiv Poliția Municipiului Târgoviște – Biroul Investigații Criminale, faptele penale comise de acesta au rămas... și s-au aflat!

În data de duminică, 04.02.2018, comisarul Veneticu Mădălin a mers în comuna Șotânga, la numita Giurgică Andreea Monica, căreia i-a solicitat și a instigat-o să dea o declarație mincinoasă la adresa proprietarului DambovitaNEWS, lucru pe care tânăra a refuzat să îl facă, mai mult aceasta revoltată de ceea ce i s-a propus, a povestit cele întâmplate, iar acum dorește să vorbească despre comisarul Veneticu Mădălin, cu privire la fapta penală comisă de acesta.

Despre faptele penale, de cercetare abuzivă și instigare la mărturie mincinoasă, comise de comisarul Veneticu Mădălin, mai există un martor al cărui nume nu îl  facem public, dar a cărui declarație va cântări ”greu” la tragerea la răspundere penală a acestui polițist abuziv, al cărui loc este după gratii și nu în sediul I.P.J. Dâmbovița.

P.S. În materialele viitoare, despre faptul cum a fraudat acest comisar concursul pentru ocuparea postului de șef birou supravegheri judiciare din cadrul S.I.C. al I.P.J. Dâmbovița și despre cum a influențat acesta, în anul 2016, o serie de persoane să dea declarații mincinoase.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan