Sambata, 25 Mai 2019

A ÎNTREȚINUT RELAȚII SEXUALE CU FRATELE SĂU PENTRU CĂ ACESTA AVEA UN PENIS DE 35 DE CENTIMETRI! AU FĂCUT ÎMPREUNĂ UN COPIL IAR ACUM BĂRBATUL A FOST REȚINUT!

Caz șocant în comuna Brănești, sat Priboiu, unde doi frați au făcut împreună un copil care acum are 12 ani. Este vorba de familia Tudor, cei doi frați Constantin și Liliana, având relații incestuoase din perioada adolescenței, femeia fiind atrasă se pare de penisul bărbatului, care conform apropiaților ar avea dimensiuni colosale de aproximativ 35 de centrimetri.

Se pare că Tudor Constantin, bărbatul în vârstă de 34 de ani, nu s-a mulțumit să întrețină relații sexuale doar cu sora sa, acesta fiind acuzat de polițiști că în perioada ianuarie-iunie 2014, când minorul rezultat că urmare a relației incestuase pe care acesta o avea cu sora sa, avea vârsta de 8 ani, ar fi fost violat de tatăl său, Tudor Constantin.

LILIANA TUDOR - SORA INCESTUOASĂ, MAMA MINORULUI

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, astăzi el fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, în dimineața zilei trecute, polițiștii specializați în investigații criminale au descins la locuința acestuia. În urmă percheziției domiciliare, au fost ridicate mijloace materiale de probă, iar bănuitul a fost condus la sediul inspectoratului pentru audieri.

Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit că, în perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrângere și profitând de imposbilitatea părții vătămate de a se apăra sau de a-și exprimă voința, bărbatul ar fi obligat un minor, în vârstă de 8 ani, să întrețînă raporturi sexuale cu el.

CASA ORORILOR

Având în vedere faptul că există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bănuitul ar fi întreținut relații sexuale cu sora sa (mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan