Sambata, 25 Mai 2019

DEPUTATA CLAUDIA GILIA ȘI PRIMARUL GHEORGHE NICA UMĂR LA UMĂR... IAR REZULTATUL S-A CUNOSCUT! 46% PREZENȚA LA REFEREDUM ÎN COMUNA DOBRA!

Unul din cele mai bune rezultate, la Referedumul pentru Familie, din județul Dâmbovița s-a înregistrat la Dobra, comună condusă de primarul Gheorghe Nica, edil ce conduce această comună încă din vremea regimului comunist, edilul de Dobra fiind un politician cum rar întâlnești.

Echilibrat și extrem de bun, primarul Gheorghe Nica ”a dat lovitura” și în această bătălie electorală, obținand un scor fabulos de 46% ce înlătură orice fel de comentariu, primarul localității Dobra fiind un om de partid și un om de echipa, în cele două zile in care referendumul s-a desfășurat acesta făcând o echipă perfectă cu deputata Claudia Gilia.

Duminică seară când i-am întâlnit pe cei doi, aceștia erau încă pe teren chiar dacă era aproape ora 18.00, ambii dovedind că sunt politicieni desăvârșiți, cu un comportament exemplar ce nu trăda sub nicio formă faptul că unul din ei era un demnitar al Statului Român iar celălalt reprezentantul unei autorități publice locale extrem de puternice.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan