Sambata, 25 Mai 2019

EXCLUSIVITATE! PRIMARUL COMUNEI BUTIMANU POVESTEȘTE CUM A TRECUT PE LÂNGĂ MOARTE! LEGITIMA APĂRARE I-A SALVAT VIAȚA! (VIDEO)

Evenimentul extrem de grav din data de joi, 04.10.2018, petrecut la Butimanu, a fost la un pas să se soldeze cu moartea primarului localității – Gabriel Dragnea, care a scăpat de un atac furibund al unei grupări de hoți, de etnie romă, doar folosind o armă neletala cu bile, în legitimă apărare.

Înconjurat de aproximativ 13-14 tâlhari prinși la furat, ce erau înarmați cu furci și topoare, primarul comunei Butimanu - Gabriel Dragnea a reușit să scape cu viață doar în momentul în care legitima apărare era imperios necesar în a fi pusă în aplicare, astfel că a utilizat pistolul cu bile pe care îl deținea în mod legal, trăgând trei focuri în plan vertical.

Din nefericire pentru comuna Butimanu și mai ales pentru agricultorii de la Butimanu, vecinătatea cu satul Iazu din comuna Cojasca, face că aceștia să se confrunte cu dese atacuri ale romilor de la Iazu, oameni fără căpătai, care trăiesc doar din tâlhării și care nu ezită să i-a viață oricui se opune fărădelegilor pe care aceștia le comit.

Interviul acordat de primarul Gabriel Dragnea, este extrem de elocvent cu privire la ce s-a întâmplat joi la Butimanu când hoții au strigat… “hoții”!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan