Sambata, 25 Mai 2019

POLIȚIA RUTIERĂ DÂMBOVIȚA DOARME ÎN TIMP CE ”PIRATUL” SĂVOIU VALERIU FACE LEGEA PE DN 71 ȘI PE DJ 712B PRACTICÂND AGRESIV ȘI TOTAL ILEGAL SERVICII DE TAXIMETRIE

Deși în data de 22 septembrie 2018, prin materialul de presă: ÎN ATENȚIA ȘEFULUI S.P.R. - COMISAR ȘEF RIZEA! TAXIMETRIA ILEGALĂ PE RUTA PUCIOASA-TÂRGOVIȘTE ESTE DESFĂȘURATĂ DIN PLIN DE NUMITUL SĂVOIU VALERIU! ,am tras un semnal de alarmă cu privire la taximetria ilegală pe care numitul Săvoiu Valeriu o practică, fără frică de lege și cu sprijinul comisarului șef Moraru Nelu, al cărui informator oficial este, până în acest moment S.P.R. Dâmbovița din cadrul I.P.J. Dâmbovița nu a făcut nimic cu privire la infracțiunile pe care acest individ le săvârșeste zilnic.

Joi, 04.10.2018, la ora 18.16, la intrare în comuna Vulcana Pandele, dinspre Sotanga, pe DN712B, numitul Săvoiu Valeriu a fost surprins de camerele de luat vedere în timp ce desfășura activități de taximetrie ilegală, din autoturismul acestuia, marca Opel, înmatriculat cu numărul DB 11 ECM, coborând o persoană care beneficiase de serviciile de TAXI la negru desfășurate de acest individ, în timp ce în respectiva mașină se mai aflau două persoane luate la ocazie care mergeau mai departe.

Până în acest moment nu am avut motive să ne îndoim de buna credință a comisarului șef Rizea Răducu – șeful S.P.R. Dâmbovița, însă după cum stau lucrurile cu numitul Săvoiu Valeriu, care zilnic desfășoară activități ilegale, respectiv ”Exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi”, fapta pedepsită aspru de codul penal, ne face să credem că Poliția Rutieră nu dorește să ia măsuri față de acest individ datorită protecției pe care comisarul șef Moraru Nelu – Adjunctul Comândatului Poliției Municipiului Târgoviște i-o oferă acestui infractor.

Cu siguranță dacă I.P.J. Dâmbovița va refuza să ia în continuare măsuri față de activitățile ilegale desfășurate de numitul Săvoiu Valeriu, în cele din urmă vor fi instituții abilitate care vor verifica aceste aspecte și vor lua măsurile care se impun, atât față de numitul Săvoiu Valeriu cât și față de cei care nu doresc să aplice legea din motive mai mult sau mai puțin obsure!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan