Luni, 17 Iunie 2019

CRIMĂ DIN DRAGOSTE LA BUCIUMENI! O BĂTRÂNĂ DE 81 DE ANI ȘI-A OMORÂT AMANTUL DE 76 DE ANI PENTRU CĂ NU A SATISFĂCUT-O! VIDEO DELIRANT!

O crimă pasională a avut loc astăzi la Buciumeni, unde o bătrână de 81 de ani și-a omorât amantul în vârstă de 76 de ani pentru că acesta nu a mai satisfăcut-o!

Deși la prima vedere pare un omor banal, totuși ce s-a întâmplat astăzi la Buciumeni iese din toate tiparele, mai ales modul în care a fost anunțat omorul de către bătrâna în vârstă de 81 de ani, care după ce și-a omorât amantul cu care trăia povestea de dragoste de aproximativ 60 de ani, a mers la domiciliul amantului pentru a o anunța pe  soția acestuia că... i-a omorât bărbatul și să vină la ea să și-l ia….!

 BĂTRÂNA CRIMINALĂ

În timpul cât bătrâna a fost plecată de acasă pentru a anunță familia amantului, acasă la aceasta au sosit, întâmplător, fiica acesteia și o nepoata a sa, care în momentul în care au deschis poarta au dat de cadavrul bărbatului ce era tocmai lângă poartă, la intrarea în curte.

Deși fiul bărbatului mort afirmă că nu știa nimic de idila tatălui sau, soția acestuia într-o veselie totală a declarat: “Domne ăștia se iubeau de 60 de ani, așa a vrut el să moară lângă ea”, aceasta declarând și faptul că deși bătrână criminală i-a mărturisit că i-a omorât bărbatul, în fața polițiștilor acesta a declarat că nu ea a făcut crima și că nu îl cunoaște pe bărbatul mort.

 SOȚIA VICTIMEI

Din nefericire însă, adevărul este că, o iubire de o viață între doi oameni s-a stins brutal printr-o tragedie ce poate niciodată nu va fi deslușită.

FIUL VICTIMEI

NEPOATA CRIMINALEI-FATA CARE A GASIT VICTIMA

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan