Vineri, 24 Mai 2019

E X C L U S I V I T A T E! S-A LUAT DECIZIA SCHIMBĂRII LUI ȚUȚUIANU! CEL DIN DREAPTA PATRIARHULUI DANIEL VA FI NOUL PREȘEDINTE AL PSD DÂMBOVIȚA!

Ceea era de așteptat să se întâmple… s-a întâmplat! Decizia de schimbare a senatorului Adrian Țuțuianu din funcția de Președinte a PSD Dâmbovița a fost luată vineri seară de Liviu Dragnea, inlocuitorului lui Țuțuianu la șefia PSD Dâmbovița fiind un apropiat al Patriarhului Daniel.

După cum puteți observă în fotografia prezentată, în dreapta șefului Bisericii Ortodoxe Române se află deputatul Corneliu Ștefan, poziție  ce spune multe… foarte, foarte multe, pentru că într-o astfel de postură, de a sta în drepta unuia dintre cei mai puternici și influenți oameni din România, la acest moment, nu este deloc întâmplătoare!

De sprijinul Patriarhului Daniel pentru deputatul Corneliu Ștefan nu este străin nici vicarul eparhial Pc. Preot Dr. Ionuţ Ghibanu, înalt ierarh ce nu îl are la suflet pe Adrian Țuțuianu și care își dorește o schimbare la nivelul PSD Dâmbovița, tânărul deputat fiind omul perfect pentru a prelua șefia județeană a partidului de guvernământ.

Schimbarea oficială a lui Țuțuianu se va produce destul de repede, în acest moment el având rol pur decorativ la conducerea organizației județene, pentru că de vineri seară conducerea de facto este asigurată de deputatul Corneliu Ștefan, cel care ține din acel moment legătură permanent cu președintele Liviu Dragnea!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan