Sambata, 25 Mai 2019

PROCURORUL GHIRDOVEANU ȘI-A CUMPĂRAT UN AUTOTURISM MARCA AUDI A6 MODEL 2018 EVALUAT LA 80.000 DE EURO! POATE SPUNE ȘI EL OPINIEI PUBLICE DE UNDE ARE BANII!!!

Procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian, cunoscut de opinia publică dâmbovițeană ca și “MANDARINĂ” întrucât avea aceleași apucături ca și procurorul “Zdreanță” zis “PORTOCALĂ” de la DNA Ploiești pe nume Mircea Negulescu, apucături ce constau într-o plăcere deosebită… până la orgasm, de a aresta oameni nevinovați și-a “tras” un AUDI A6 model 2018, evaluat la 80.000 de euro.

Este curios de unde a avut acest torționar atâția bani pentru a achiziționa un asemenea bolid de lux ce doar șefii de multinaționale și-l permit, fapt pentru care solicităm Agenției Naționale de Integritate dar și Direcției Naționale Anticorupție să facă verificări cu privire la această achiziție “miraculoasă” făcută de procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian.

Gurile rele vorbesc prin Târgoviște că mașina este cumpărată din taxele de protecție pe care procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian le colectează, lunar, de la diverși oameni de afaceri din Dâmbovița prin intermediul soției sale Ghirdoveanu Constanța, angajată la Protecția Consumatorului Dâmbovița printr-un concurs fraudat, lucru ce trebuie investigat de urgență de I.P.J. Dâmbovița.

Referitor la concursul prin care numita Ghirdoveanu Constanța a fost angajată la Protecția Consumatorului, poate șeful S.I.F. din cadrul I.P.J. Dâmbovița, domnul Oprea Eduard face niște verificări…că și așa în această vară, a fost la un pas să fie arestat (nevinovat) de Ghirdoveanu!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan