Vineri, 19 Octombrie 2018

ROMPETROL TÂRGOVIȘTE ARE O ANGAJATĂ ISTERICĂ! JIGNEȘTE CLIENȚII ȘI ÎȘI VARSĂ AIUREA NERVII PROVENIȚI DIN GELOZII BOLNĂVICIOASE! ÎNREGISTRARE DELIRANTĂ!

Cu siguranță Stația Rompetrol 2 Târgoviște poate ocupa lejer locul 1 în cadrul Companiei Rompetrol, dar nu cadrul vreunui top vânzări sau top amabilitate ci în cadrul topului clienți jigniți și asta datorită unei angajate care stă cam prost cu nervii și care frecvent face scandal în incinta stației din te miri ce motiv.

Nu mai departe de sâmbătă seara, în jurul orelor 22.30, fără niciun motiv, respectiva angajată a început să facă un scandal monstru în incinta stației Rompetrol din cauza unei gelozii patologice, fiind practic de neoprit câteva minute.

Scandalul pe care respectiva angajată l-a făcut, nu este primul de acest gen, totul fiind tolerat de șeful firmei care administrează stația, care de luni bune de zile nu este în stare să o învețe bunele maniere pe angajata respectivă, așteptând probabil să i-a măsuri cu aceasta după ce vreun client va pleca cu capul spart.

Așteptăm un punct de vedere al domnului Zamfir Valentin, administratorul unic al Zamfir Management SRL, firmă ce administrează stațiile Rompetrol din Târgoviște, referitor la incidentul de sâmbătă seara, având în vedere că până la această oră a vizionat, cu siguranță, imaginile video din incinta stației și poate să exprime public un punct de vedere față de ieșirea grosolană a angajatei sale.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan