Vineri, 24 Mai 2019

“KIM JONG-un de PUCIOASA” FLUIERAT LA SCENĂ DESCHISĂ!!! COSTI ANA PRIMARUL ORAȘULUI PUCIOASA ȘI-A PIERDUT RAȚIONAMENTUL!

Pe zi ce trece se poate constata tot mai mult, că primarul orașului Pucioasa - domnul Ana Constantin este tot mai rupt de realitate, el nerealizand faptul că, NU este patronul orașului Pucioasa, ci un simplu edil aflat la primul mandat (și cu siguranță ultimul), aflat în slujba cetățeanului.

Într-un oraș de o sărăcie lucie, dar pe străzile căruia domnul primar Costi Ana își etalează bolidurile de lux pe care nu se știe foarte clar cum le-a dobândit și în care  primarul cheltuie miliarde de lei anual, din fonduri publice, pentru propria imagine fără niciun fel de justificare, plătind lunar suta de milioane unor publicații obsucure, lucru despre care vom vorbi în viitor mult mai pe larg, edilul localității a găsit de cuviință că trebuie să facă pe amfitrionul la Bursa Locurilor de Muncă organizată la Pucioasa de A.J.O.F.M. Dâmbovița.

 

Ca și cum treburile orașului s-ar fi terminat, cel poreclict “KIM JONG-un de PUCIOASA” s-a gândit că ar fi bine să se bage și peste A.J.O.F.M. Dâmbovița, ca un adevărat “Patron-Baron” de mică urbe și să dirijeze el personal Bursa Locurilor de Muncă, însă nu a reușit decât să-i jignească pe locuitorii orașului Pucioasa prin afirmația făcută de pe podiumul pe care era cocoțat, stigandu-le acestora “Ce vă înghesuiți bă așa… că nu se da zahăr pe de pomană”!

Din păcâte pentru cel care își face veacul pe la Hotelul Internațional din Sinaia, totul s-a terminat într-un cor de fluierături și huiduieli, acesta plecând de la fața locului cu coada între picioare, înjurat și blestemat de mulțimea dezlănțuită.

Domnul primar Ana Constantin ar fi trebuit să învețe și el câte ceva de la Mircea Simion, cel care a fost timp de 18 ani primarul Orașului Pucioasa, însă se pare că lucrurile bune se lipesc de acesta precum apa de gâșcă, el fiind preocupat doar de două lucruri: 1- cum să-și sporească averea și 2- cum să o mulțumească cât mai mult pe amanta sa, o fată adorabilă de altfel!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan