Vineri, 19 Octombrie 2018

ÎN ATENȚIA I.G.P.R.! COMISARUL ȘEF MORARU NELU ZIS “BRUTA” TREBUIE DAT AFARĂ DIN POLIȚIE!!! A TICLUIT PROBE MINCINOASE… ȘI A RECLAMAT LA INSPECȚIA JUDICIARĂ PE PRIM-PROCURORUL PARCHETULUI TÂRGOVIȘTE!

În data de 05.02.2018, comisarul șef Moraru Nelu zis “BRUTA” se credea ZMEU și cerea arestarea proprietarului DambovitaNEWS în baza unui dosar penal fabricat și a unor probe măsluite, dar și cu ajutorul unei persoane labilă psihic și emoțional, pe nume Ailenei Simona Nicoleta, persoană pe care comisarul șef Moraru Nelu a folosit-o și instigat-o să formuleze o plângere penală mincinoasă.

Mârșăvia pusă la cale nu i-a ieșit acestui nemernic, fapt pentru care nici mai mult nici mai puțin comisarul șef Moraru Nelu împreună cu subalternul său comisarul șef Nuță Ion l-au reclamat pe Prim-Procurorul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgoviște – Viorel Oprea la Inspecția Judiciară acuzându-l pe acesta de săvârșirea de infracțiuni în folosul proprietarului DambovitaNEWS.

Inspecția Judiciară a făcut verificările de rigoare și…. A CLASAT CAZUL!... dovedindu-se faptul că netrebnicul Morau Nelu a făcut o plângere mincinoasă împotriva procurorului Oprea Viorel!

Dacă netrebnicia BRUTEI referitor la Prim-Procurorul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgoviște – Viorel Oprea a ieșit la iveală prin rezoluția InspecțieI Judiciare nr. 2523/IJ/649/DIP/2018 din data de 03.07.2018, netrebniciile BRUTEI și a labilei psihic au ieșit la iveală acum, cu ajutorul companiei VODAFONE, care a devoalat faptul că, “martora” lui Moraru este de fapt o mincinoasă și că trimis sute de mesaje și a efectuat zeci de apeluri către cel pe care îl acuza de șantaj!!!

Mesajele trimise de către cea care se considera “șantajată” și care a depus plângere penală pentru șantaj la instigarea BRUTEI – Moraru Nelu sunt dintre cele mai “siropoase” și dovedesc faptul că Moraru a măsluit probe cu ajutorul uneia însetate de răzbunare și că tot dosarul penal pe care acest nemernic l-a făcut este unul FABRICAT 100%!!!!

 "ANTO" amorezul inșelat și rănit în orgoliu

 Deși știa care este realitatea, comisarul șef Moraru Nelu a săvârșit conștient asupra proprietarului DambovitaNEWS, infracțiunea de represiune nedreaptă cu ajutorul lui Ailenei Simona Nicoleta, dar și cu ajutorul lui “ANTO” amorezul rănit în orgoliu, însă acum când tot adevărul a ieșit la iveală, împotriva comisarului șef Moraru Nelu trebuie luate măsuri extrem de dure, respectiv demiterea din poliție!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan