Duminica, 18 Noiembrie 2018

INFRACȚIUNI PE BANDĂ RULANTĂ LA POLIȚIA MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE!!! MORARU SCRIE DECLARAȚIA, CEA BĂGATĂ LA ÎNAINTARE SEMNEAZĂ...IAR VENETICU ÎȘI ASUMĂ!!!

Pe zi ce trece intram în posesia a zeci de probe directe, despre infracțiunile care au loc la I.P.J. Dâmbovița și în special la Poliția Municipiului Târgoviște unde tandemul Moraru-Antofie măsluiește dosare pe bandă rulantă!

Înregistrarea pe care v-o prezentăm astăzi este un mic fragment dintr-o înregistrare video din data de 03.02.2018, din sediul Poliției Municipiului Târgoviște, realizată într-o zi nelucrătoare și surprinde momentul în care comisarul șef Moraru Nelu - adjunctul Poliției Municipiului Târgoviște pe linie de investigații criminale, scrie la calculator, personal, o declarație în timp ce vorbește singur ca și cum i-ar dicta-o cuiva, în timp ce în fața sa se află persoana ce urma să semneze declarația și plângerea mincinoasă compusă tot de Moraru, acte și probe mincinoase ticluite de comisarul șef Moraru Nelu împotriva unei persoane cu care BRUTA se afla în stare de judecată și pe care o torturase cu ceva timp în urmă.

În încăpere se afla și comisarul Veneticu Mădălin, care asista la scenele incredibile ... ca la teatru... și care a fost folosit de comisarul șef Moraru Nelu pe post de "interfață" fiind pus de acesta să semneze că el a luat declarația și plângerea persoanei instigate de Moraru, totul ca numele acestui infractor- Moraru Nelu să nu apară în documente, iar el să spună nonșalant...nu am eu niciun amestec, în realitate acest derbedeu fiind cel care a ticluit probe mincinoase pentru a acuza o persoană nevinovată!

Dar pentru că ticluirea de probe să fie după manual, întâi comisarul șef Moraru Nelu a scris personal declarația pe care persoana instigată a semnat-o tot la solicitarea sa, iar apoi a pus persoana să facă plângere penală în funcție de ce comisarul șef Moraru Nelu scrisese personal în declarația pe care persoana instigată a semnat-o la cererea lui Moraru.

Solicităm conducerii I.P.J. Damboviata demararea de urgență a unei anchete cu privire la faptele de o gravitate extremă,  comise de comisarul șef Moraru Nelu și suspendare acestuia din funcția deținută, până la definitivarea cercetărilor, având în vederecă, această probă zdrobitoare pe care o prezentăm nu lasă loc niciunei interpretări!

DambovitaNEWS v-a pune la dispoziția conducerii I.P.J. Dâmbovița întreaga filmare!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan