Vineri, 19 Aprilie 2019

N E B U N I E!!! PROCURORUL GHIRDOVEANU A INTERCEPTAT ILEGAL 5 AVOCAȚI DIN CADRUL BAROULUI DÂMBOVIȚA PENTRU A AFLA CUM ÎȘI APARĂ ACEȘTIA CLIENȚII!!! - AVEM DOVEZILE!

Nebunie... delir... ireal... sunt cuvinte ce nu pot descrie ce a făcut procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian în calitate de Prim-Procuror al Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgoviște, în luna martie 2016, când a interceptat ilegal, pe mandate de 48 de ore date chiar de el, 5 avocați din cadrul Baroului Dâmbovița!

Teodorescu Clara, Gheorghe Marian, Vîlvoi Izabela, Turcu Elena și Ștefan Raluca sunt cei cinci avocați din cadrul Baroului Dâmbovița ce au fost interceptați ilegal de către procurorul Ghirdoveanu în cadrul dosarului penal 978/P/2014, pentru a afla cum aceștia pregătesc apărarea clienților lor.

Interceptarea pe care v-o prezentăm în acest material, este din data de 11.03.2016 și reprezintă o discuție între avocații Gheorghe Marian și Clara Teodorescu, avocați ce pregăteau apărarea  cliențiilor lor, având în vedere faptul că procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian, chiar în acea dată solicitase Judecătoriei Târgoviște arestarea lui E.C.L. și prelungirea mandatului pentru S.M.B. în cadrul dosarului 1932/315/2016.

După cum se poate observa în această interceptare, avocații încercau să pregătească o strategie de apărare.... în timp ce procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian ii asculta în timp real, astfel că având avantajul ilegal pe care acesta și l-a creat prin interceptările ilegale dar și prin probele fabricate, E.C.L. și S.M.B. au fost arestați în mod abuziv și ilegal... lucru ce acum în 2018 nu va rămâne fără urmări! G A R A N T A T!

Contactată telefonic de către DamboviaNEWS, avocata Clara Teodorescu a declarat în exclusivitate pentru DambovitaNEWS: "Le-am pus în vedere că nu mai iert nimic! Pușcărie scrie pe ei!" aceasta referindu-se la cel care a dispus efectuarea de interceptări ilegale.

Așteptăm cu interes, poziția Baroului Dâmbovița în acest caz de o gravitate extremă, având în vedere că dreptul la apărare a unor oameni nevinovați a fost efectiv VIOLAT de procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian, încălcându-se orice normă internațională de drept, care dacă s-ar fi întâmplat oriunde în lumea civilizată, l-ar fi trimis pentru cel puțin 20 de ani după gratii pe acest procuror Ghirdoveanu Ilie Adrian, care și în acest moment are impresia că biroul său de la DIICOT este grămada de cărbune de la fosta Termocentrală Doicești, pe care acesta a stat ani buni cocoțat, până când a intrat fraudulos în magistratură cu sprijinul total al lui Irineu Popescu și Bordea Adrian!!!

Totodată solicităm Ministrului Justiției, Parchetului General și Consiliului Superior al Magistraturii să se sezize cu privire la infracțiunile comise de procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian, pentru că locul sau nu este la DIICOT ci la P U Ș C Ă R I E!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan