Vineri, 19 Aprilie 2019

BOMBA ...BOMBELOR! "TATUATUL" LUI BRIGITTE SFĂT ....ÎNȘELAT DE SOȚIE CU O SĂPTĂMÂNA ÎNAINTE DE NUNTĂ! ... MICUȚA ANDREEA ...L-A FĂCUT "FRANJURI"!!!

"Vedeta" județului de la acest moment, târgovișteanul Cornel Oană, iubitul de conjunctură al celebrei Brigitte Sfăt, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase, se pare că nu este atât de "smecher" pe cât ni-l prezintă "rănita din dragoste", junele de 34 de ani ascunzând o mare rușine în trecutul său glorios de "mare Don Juan"!

Vânzător în cadrul magazinului Flax din Târgoviște, până de curând, musculosul Cornel Oană face mare tam-tam cu privire la mușchii săi și tatuajele sale, însă uită să spună cum a fost el înșelat de soție cu o săptămână înainte de nuntă.... și cum din această cauză... nunta s-a amânat cu un an, pentru că rușinea suferită de Corneluș să mai dispară câtuși de puțin, iar rana să se cicatrizeze măcar cât acesta să poată spună DA, în fața ofițerului stării civile.

CORNEL OANĂ & SOȚIA SA -  ANDREEA

Andreea, soția actualei "vedete" Cornel Oană, l-a făcut pe acesta "franjuri" înșelându-l înainte de nuntă într-un stil mare, cu o persoană arhicunoscută în județul Dâmbovița, umilindu-l în așa hal încât acesta efectiv își pierduse mințile la acel moment, dom' Cornel fiind foarte aproape de gesturi necugetate!

Anii au trecut, iar acum Cornică își umflă pectoralii pe site-urile de socializare, pozând mândru din Dubai, tânărul uitând să povestească rușinea vieții lui și să spună că este un fost vânzător la FLAX COMPUTERS...până în anul 2017!!!!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan