Vineri, 19 Aprilie 2019

APARAT DE AER CONDIȚIONAT PRIMIT DE LA OMV-PETROM DREPT MITĂ DE CĂTRE COMISARUL ȘEF SIMESCU!!! - SERIALUL MITĂ LA I.P.J. DÂMBOVIȚA - EPISODUL 3

Dezvăluirile DambovitaNEWS despre corupția din cadrul I.P.J. Dâmbovița, continuă cu episonul nr.3 - APARATUL DE AER CONDITONAT.

Lipsit de orice urmă de demnitate și integritate, comisarul șef Simescu Dănuț - șeful Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a pretins și a primit drept mită de OMV-PETROM S.A. pentru a soluționa favorabil, pentru compania multinațională, un dosar penal format că urmare a unui plângeri depuse de compania petrolieră...UN APARAT DE AER CONDIȚIONAT.

 

Astfel la data de 10.08.2012, sub acoperirea unui contract de sponsorizare, comisarul șef Simescu Dănuț a primit, prin intermediul I.P.J. Dâmbovița,  drept mită, aparatul de aer condiționat pe care acesta l-a solicitat, plus accesoriile necesare, respectiv un traseu frigorific suplimentar în lungime de 8 metri.

După cum observați, situația de la I.P.J. Dâmbovița este de neimaginat și nu mai are nevoie de niciun fel de comentarii, concluzia fiind una singură.... TOTUL ESTE PUTRED LA POLIȚIA DÂMBOVIȚA... D.N.A. trebuie să facă curățenie urgent.... foarte urgent!

Mâine episodul 4 - laptop-urile LENOVO

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan