Vineri, 19 Aprilie 2019

B O M B Ă !!! COMISARUL ȘEF MORARU NELU ZIS "BRUTA" A PICAT PE INTERCEPTĂRI! AVEM ZECI DE ÎNREGISTRĂRI CARE DOVEDESC FABRICAREA DE PROBE ÎMPOTRIVA PROPRIETARULUI DAMBOVITANEWS!!!

Statutul paralel de la Dâmbovița este în genunchi!!!! ....unul din indivizii exponențiali ai acestui sistem care a nenorocit mii de oameni nevinovați.... a picat pe interceptări!!!

Comisarul șef Moraru Nelu - adjunctul comandantului Poliției Municipiului Târgoviște pe linie de investigații criminale a picat pe interceptări în timp ce o instiga pe numita Dincă Ioana - consilier local la Găești și director al Liceului "Iordache Golescu” din același oraș să săvârșească infracțiuni, respectiv să dea declarații minicinoase împotriva proprietatrului DambovitaNEWS și să facă interceptări ambientale în sediul PNL Dâmbovița!

 

Astăzi vă prezentăm o primă interceptare realizată in data de 19.11.2015.

Cu un tupeu de neimaginat, la data de 19.11.2015, ora 16.33, comisarul șef Moraru Nelu, alias "BRUTA" o contactează telefonic pe numita Dincă Ioana, solicitându-i o întâlnire, moment în care a puratat cu această o serie de discuții cu privire la Simion Mircea Bogdan-proprietarul DambovitaNEWS, dar și cu privire la Biroul Politic Județean al PNL Dâmbovița, for în care această persoană trebuia să realizeze interceptări ambientale neautorizate, având în vedere că la data de 19.11.2015 aceasta era membră a acestui organism politic!

După cum puteți constata, la minutul 04.42, comisarul șef moraru Nelu, îi spune numitei Dincă Ioana "să se vadă și să se pună de acord" (n.r. in săvârșirea de infracțiuni),  iar la minutul 02.21 se discută despre faptul că: "nu a fost de mult o ședință a Biroului Politic Executiv al PNL Dâmbovița, că acestea sunt cam o dată pe luna și că urmează să fie o altfel de ședință, iar comisarul Moraru Nelu îi spune numitei Dincă Ioana să fie pregătită să facă interceptări ambientale neautorizate în sediul PNL Dâmbovița"

La fix 2 luni de la această convorbire , la data de 19.01.2016,  proprietarul DambovitaNEWS a fost arestat, fiindu-i aduse acuzații cuprinse în jumătate din codul penal dar..... toate FALSE și NEADEVĂRATE!!! ...lucru demonstrat între timp!

DambovitaNEWS se află în posesia a unui număr impresionant de interceptări pe care comisarul șef...și nu numai!!!!.... "a picat"... fără să-și închipuie, interceptări ce îl vor trimite pentru mulți după gratii pe acesta dar și pe alții!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan