Vineri, 19 Aprilie 2019

DOUĂ CARDURI DE MOTORINĂ PRIMITE DE LA OMV-PETROM DREPT MITĂ DE CĂTRE COMISARUL ȘEF SIMESCU!!! - SERIALUL MITĂ LA I.P.J. DAMBOVIATA - EPISODUL 2

Incredibil dar adevărat! Borfașii mari nu sunt în stradă ci...în sediul Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, așezați în funcții înalte, precum comisarul șef Simescu Dănuț - șeful Serviciului Ordine Publică din cadrul I.P.J. Dâmbovița.

Așa cum v-am relatat, vineri, în primul episod al serialului "MITĂ LA I.P.J. DÂMBOVIȚA", comisarul șef Simescu Dănuț, zis "REGINA" a primit mită de la OMV-PETROM, un SUV marca Duster, mită mascată sub forma unui contract de sponsorizare, pe care giganul petrolier o oferea acestui ofițer de poliție prin intermediul I.P.J. Dâmbovița, pentru a rezolutiona favorabil o plangere penală a OMV-PETROM.

Ca și cum contractul de sponsorizare încheiat în data de 02.05.2012, prin care Dusterul în valoare de 18.000 de euro a ajuns în posesia lui Simescu, nu ar fi fost suficient, la data de 08.08.2012 este încheiat un contract de sponsorizare (fără număr) prin care comisarul șef Simescu Dănuț primea o nouă mită prin intermediul I.P.J. Dâmbovița, respectiv două carduri de motorină, cu o limtă de alimentare de 2000 de lei/lunar dintre care unul era un card ROUTEX, card cu care se putea alimenta la aproximativ 90% din stațiile de alimentare de la nivel european, ROUTEX fiind o alianță a giganților petrolieri British Petroleum, OMV, ARAL, CIRCLE K și ENI cu o rețea de peste 18.000 de stații de alimentare distribuite în 29 de țări.

Printr-un proces verbal (fără dată) sub propria semnătură, comisarul șef Simescu Dănuț ridică de la OMV cele două carduri de motorină, conform contractului de sponsorizare care la art.2.2 - DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE PĂRȚILOR - "Sponsorizatul" adică comisarul șef Simescu Dănuț are obligația să folosească cele două carduri în scopul identificării și tragerii la răspundere penală a persoanelor care savârșesc infracțiuni" ca și cum OMV-PETROM era șeful direct al I.P.J. Dâmbovița și îi trasa sarcini, în condițiile în care OMV-PETROM era parte vătămată într-un dosar penal deschis în anul 2012 ca urmare a plângerii penale depuse de multinațională.

Vrând...nevrând, pentru mita primită, I.P.J. Dâmbovița s-a transformat în detectiv particular al OMV-PETROM, "client" pe care trebuia să îl multumească cu orice preț, astfel că "REGINA"  a făcut măcel, săltând la inceputul anului 2013, peste 200 de persoane pentru a face pe plac OMV-PETROM.

De la data încheierii contractului, 08.08.2012 și până la finalizarea acestuia, respectiv 31.07.2014, s-au încheiat 6 acte adiționale între OMV-PETROM și I.P.J. Dâmbovița, în acest timp "REGINA" -Simescu alimentând după cele două carduri, combustibil în valoare de 48.000 de lei , adică de aproximativ 11.000 de EURO, combustibil pe care l-a utilizat nu doar pentru Duster-ul primit mită, ci și la anumite mașini particulare,  printre care a și a sa!

Este un mister de ce a avut nevoie Simescu de un card ROUTEX, dar avem convingerea că I.P.J. Dâmbovița ne va răspândi curând această nebuloasă....

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan