Vineri, 19 Aprilie 2019

N U C L E A R A!!! PROCURORUL GHIRDOVEANU ILIE ADRIAN A EFECTUAT OPERAȚIUNI FINANCIARE CA ACTE DE COMERȚ INCOMPATIBILE CU FUNCȚIA DEȚINUTĂ ÎN SCOPUL OBȚINERII DE BANI!!!

Caz de o gravitate extremă în Dâmbovița, unde procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian a participat la pariuri ilegale, nefiscalizate, generate de cursele de porumbei, pentru ca mai târziu acesta să  vândă porumbeii respectivi pe un site specializat în vânzarea de porumbei, respectiv www.licitatiiporumbei.ro , fără ca veniturile obținute din vânzarea la licitații să fie menționate în declarația de avere a acestuia.

Procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian, fost Prim Procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, actualmente procuror DIICOT, în anul 2016 a participat cu un număr de 7 porumbei, ce au seriile: 4050/2016; 4051/2016; 16642/2016; 16643; 16644/2016; 16645/2016; 16646/2016;  la pariuri nefiscalizate și curse de porumbei, organizate de către columbodromul EURO ALPIN din  comuna Vulcana Pandele, jud. Dâmbovița, ce aparține vărului primar al soției procurorului.

De pe site-ul colombodromului se poate observa că taxa de participare este de 50 de EURO de porumbel, astfel că  procurorul Ghirdoveanu a plătit 300 de euro nefiscalizati pentru participarea la pariurile nefiscalizate si ilegale, al căror fond total de premiere se ridică tot conform informațiilor publicate de site-ul www.alpinvp.ro  la suma de 15.000 de euro.

După participarea la pariurile ilegale din anul 2016, procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian a vândut o parte din acești porumbei la licitație, pe site-ul www.licitatiiporumbei.ro , de unde  a încasat mii de euro, bani nefiscalizati obținuți ca urmare a săvârșirii de către acesta, a infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția în scopul obținerii pentru sine de bani, urmată de infracțiunea de fals în declarații.

Ca și celebrul procuror Emilian Eva, procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian trebuie să înfunde pușcăria pentru că un asemenea “specimen”, care participa de ani buni la pariuri ilegale, nu poate fi mai presus de de lege, în condițiile în care infracțiunile comise de acesta sunt la fel de grave ca și cele ale fostului procuror Emilian Eva condamnat de către ICCJ la 2 ani 11 luni de închisoare.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan