Vineri, 19 Aprilie 2019

PROCURORUL GHIRDOVEANU ILIE ADRIAN TERMINAT DE MANELISTUL DANI MOCANU! VEZI CE S-A ÎNTÂMPLAT!

Procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian a primit o lovitură dură de la judecătorii Curții de Apel Ploiești, în dosarul manelistului Dani Mocanu. Magistrații au decis retrimiterea dosarului la parchet pentru refacerea urmăririi penale.

”Solutia pe scurt: Respinge ca inadmisibile contestaţiile declarate de contestatorul DIICOT – BIROUL TERITORIAL DÂMBOVIŢA şi de inculpatul ANTON IONEL împotriva încheierii din 30.05.2018 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Dâmboviţa. Obligă pe contestatorul inculpat Anton Ionel la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Onorariul apărătorului din oficiu pentru intimatul inculpat Anghel Marius Constantin în sumă de 260 lei şi onorariul parţial în sumă de 130 lei pentru intimatul inculpat Balboasa Stelian, vor fi avansate din fondul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Prahova. Definitivă. Soluţionată şi pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 06.09.2018. ”

Pe 30.05.3018, instanța admitea excepția nelegalei sesizări a instanței de judecată, excepție invocată de inculpatul Daniel Mocanu. Judecătorii au dispus atunci restituirea cauzei la parchet, pentru refacerea urmăririi penale privind pe inculpatul Daniel Mocanu. Acum, magistrații Curții de Apel Ploiești au resoins contestația procurorului DIICOT și a păstrat soluția dată pe 30.05.2018.

Prin aceasta decizie DEFINITIVĂ se constată incă o dată, faptul ca procurorul GHIRDOVEANU ILIE ADRIAN este un procuror stalinist, abuziv, ce nu-si poate depăși condiția de jurist la Termocentrala Doicesti!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan