Sambata, 20 Aprilie 2019

E X C L U S I V I T A T E! MITĂ LA I.P.J DÂMBOVIȚA – PARTEA I – CONTRACTUL PRIN CARE S-A PRIMIT MITĂ DE CĂTRE SIMESCU UN DUSTER

Probele care vor trimite la pușcărie mulți ofițeri din cadrul I.P.J. Dâmbovița vă sunt prezentate în premieră absolută de către DambovitaNEWS, probe indubitabile și de o forță probatorie zdrobitoare și care constau în 4 contracte, prin care anumiți ofițeri din cadrul Poliției Dâmbovița au primit mită de la o parte vătămată, respectiv un SUV marca Duster, 2 carduri de motorină cu valoare nominală, de 25.000 de lei fiecarea, 8 laptp-uri LENOVO și un aparat de aer condiționat.

În acesta prima parte a dezvăluirilor făcute de DambovitaNEWS, va prezentăm contractul prin care OMV-PETROM, în calitate de parte vătămată într-un dosar penal deschis în anul 2012, face o "sponsorizare" către I.P.J. Dâmbovița, în fapt o mită mascată, pe care o primește indirect comisarul șef Simescu Dănuț - șeful Serviciului Ordine Publică din cadrul I.P.J. Dâmbovița, "sponsorizare" care constă într-un SUV marca Duster, care îi este predat lui Simescu  Dănuț la data de 02.05.2012, prin intermediul contractului 2869/282871/02.05.2012!

Contractul 2869/282871/02.05.2012, prin care comisarul șef Simescu Dănuț a primit DUSTER-ul, este modificat prin șase act adiționale și s-a încheiat la data de 31.07.2014, după ce persoanele care se presupune că au creat o pagubă OMV-PETROM au fost trimise în judecată, adică mai pe românește după ce multinaționala "și-a văzut sacii în căruță"!

Acest caz de o gravitate extremă, prin care ofițeri de poliție au primit mită, sau au inlesnit primirea mitei sub forma unor contracte de sponsorizare, a  fost ignorat de comisarul Lupu Vlad - șeful Serviciului de Informații și Protecție Internă la acea dată, care deși știa de mită primită la I.P.J. Dâmbovița, nu a dispus măsurile specifice în astfel de cazuri, ci din contră a asigurat protecția necesară, pentru ca mita de la OMV-PETROM să între fără probleme în curtea I.P.J. Dâmbovița.

Ce a făcut OMV-PETROM în acest caz, înseamnă că poate face orice persoană care își poate permite anumite excentritati financiare, iar cei care au bani însemană că își pot face dreptate singuri, prin sponsorizări grase la anumite instituții ale statului, astfel că orice urmă de obiectivitate a organelor de anchetă să dispară, iar cei cercetați să fie declarați vinovați cu orice preț, doar pentru că funcționari publici cu statut special, le sunt datori, până peste cap, unor potenți financiar ai zilei.

În cauza în care OMV-PETROM este parte vătămată, mai multe zeci de persoane au fost inculpate și trimise în judecată, însă cum pot privi cei inculpați sau familiile acestora acest fapt, acum când s-a dovedit că partea vătămată a dat mită, iar cei călcați în picioare de o multinațională și de ofițeri corupți au dovadă certă că ancheta penală nu a fost obiectivă!

Din informațiile deținute de DambovitaNEWS, avem cunoștință de faptul că asupra acestor fapte face cercetare nu doar Parchetul General, ci și Direcția Națională Anticorupție, unde acum câteva zile s-a depus un denunț față de aceste aspecte!

Mâine episodol 2 - contractul cardurilor de motorină.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan