Vineri, 19 Aprilie 2019

INCREDIBIL! ADEVĂRUL DESPRE CUM PROCURORUL GHIRDOVEANU ADRIAN ȘI COMISARUL ȘEF MORARU NELU AU PRACTICAT TORTURA ÎN TIMPUL UNEI ANCHETE PENALE

"Statul Paralel" - filiala Dâmbovița a fost reprezentat cu "succes'' până în anul 2016 de tandemul Ghirdoveanu Ilie Adrian - Moraru Nelu, procuror și polițist, tandem ce a instaurat teroarea în județul Dâmbovița mai rău ca pe vremea lui Andrey Vyshinsky, "momentul de glorie" al celor doi torționari fiind în martie 2016 când au torturat fizic și psihic o femeie, pe care au dus-o în pragul sinuciderii.

Prin fabricarea de dosare, prin sustragere de probe, prin falsificare de probe, prin instigare la declarații mincinoase, prin cercetare abuzivă și prin tortură, procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian și comisarul șef Moraru Nelu au torturat mai mulți  oameni nevinovați, mulți dintre ei fiind rivali politici ai socrului și ai cumnatului lui Ghirdoveanu, persoane nevinovate pe care procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian, prin represiune nedreaptă i-a inculpat și arestat în cadrul dosarului 978/P/2014, dosar 100% fabricat literalmente, personal, de acest procuror de tip sovietic.

În ianuarie 2016 cei doi se credeau invincibili, zei pur și simplu, dar iată că, astăzi, 05.09.2018, ambii sunt cercetați penal pentru tortură, cercetare abuzivă, abuz și influențarea declarațiilor, comisarul șef Moraru Nelu fiind cercetat de Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Ploiești, iar procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian de Parchetul General!

O dovadă că se face dreptate și că adevărul iese la lumină, este și comunicatul I.P.J. Dâmbovița, din data de, ieri, marți, 04.09.2018 prin care se anunță public că Moraru Nelu, comisar șef de poliție, Adjunct al Comandantului Poliției Municipiului Târgoviște este cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de influențare a declarațiilor, cercetare abuzivă și abuz în serviciu.

Referitor la procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian, cunoaștem faptul că două dintre victimele sale au depus plângere la Parchetul General împotriva sa în cursul acestei veri, pentru comiterea infracțiunilor de represiune nedreapta, influențare a declarațiilor, cercetare abuzivă și abuz în serviciu și că se fac ample cercetări cu privirea la acesta, faptele de care este acuzat Ghirdoveanu, făcând că acesta să riște o pedeapsa de 10 ani de închisoare!

Despre procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian, vom reveni zilnic cu episoade legate, de Bordea Adrian, Irineu Popescu, Adrian Țuțuianu, Hotel Marriot, Ioan Folescu, Marian Căpățână, socrul și cumnații săi, Austria, Grecia, Inspecția Judiciară și multe....multe....foarte....foarte multe lucruri extrem de "interesante'' și explozive!!!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan