Sambata, 20 Aprilie 2019

PROCURORUL GHIRDOVEANU, "REGINA" ȘI LUPU PUN LA CALE SĂVÂRȘIREA DE INFRACȚIUNI! GRUPUL ORGANIZAT CONSTITUIT ÎN 2013 ÎSI CONTINUĂ ACTIVITATEA ȘI ÎN 2018....CÂND LA TOWER'S CÂND LA TOSCANY - PARTEA - I

Informații și probe directe (ÎNREGISTRĂRI VIDEO) au ajuns în posesia DambovitaNEWS, cu privire la activitatea infracțională desfășurată de procurorul DIICOT - Ghirdoveanu Ilie Adrian dar și cu privire la comisarii șefi Lupu Vlad și Simescu Dănuț, polițiști ce ocupă funcțiile de Comandant al Poliției Oraș Pucioasa, respectiv șef Serviciu Ordine Publică în cadrul I.P.J. Dâmbovița.

Probele directe deținute de DambovitaNEWS arată că, cei trei se întâlnesc destul de des, când la Restaurantul Tower's de pe Calea Domnească, când la Restaurantul Toscany, întâlniri la care cei trei discută despre un plan bine pus la punct, cum să scape de persoane incomode  din județul Dâmbovița, persoane cărora cei trei vor "să le închidă gură" pentru ca matrapazlâcurile și neleguirile săvârșite de cei 3 în ultimii 5 ani de zile să nu cumva iasă la suprafață.... lucru de fapt aproape imposibil!!!!

Prima țintă a lui Ghirdoveanu și "compania" este proprietarul DambovitaNEWS, persoană pe care procurorul DIICOT o vrea chiar moartă și pe care acesta se străduiește din răsputeri să-i inventeze un dosar penal pentru al aresta, așa cum a făcut-o și în anul 2016, la comanda expresă a lui Adrian Țuțuianu, faptă pentru care Ghirdoveanu este cercetat în acest moment!

O a doua țintă a "marelui" procuror Ghirdoveanu este unul din șefii I.P.J. Dâmbovița, ofițer de poliție extrem de integru, pe care Ghirdoveanu Ilie Adrian a mai încercat să îl aresteze de-a lungul timpului, prin diverse "chei" pe care i le-a făcut acestui om, dar care din păcate pentru acest procuror corupt, nu "s-au potrivit" celui pe care grupul organizat îl vroia terminat!

Probele DIRECTE pe care DambovitaNEWS le deține, vor ajunge marți, 04.09.2018 în mâinile unor procurori onești, precum și la Președenția României, M.A.I., Ministerul Justitiei, Parlament și S.R.I., pentru că astfel de practici prin care jurnaliști și polițiști onești sunt amenințați cu pușcăria trebuie să înceteze, iar procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian, Simescu Dănuț și Lupu Vlad trebuie să dea socoteală în fața legii!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan