Vineri, 19 Aprilie 2019

BOMBĂ!!! DANIL ZEPIȘI - ȘEFUL I.P.J. DÂMBOVIȚA A DISPUS EFECTUAREA DE INTERCEPTĂRI AMBIENTALE NEAUTORIZATE !!! INTERCEPTAȚI AU FOST CEI DE LA DIRECȚIA CONTROL INTERN DIN CADRUL I.G.P.R.

Nebunie!!!! ...acesta este cuvântul de ordine, ce descrie cel mai bine situația de la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, în contextul în care DambovitaNEWS  a intrat în posesia unor probe directe, ce demonstrează faptul că în sediul I.P.J. Dâmbovița au avut loc interceptări ambientale neautorizate, dispuse de Inspectorul Șef - Danil Zepisi.

Totul s-a petrecut după tragedia de la Titu, când o tânără de 27 de ani a fost înjunghiată mortal de iubitul său, eveniment ce a făcut ca Direcția Control Intern din cadrul I.G.P.R. să descindă la I.P.J. Dâmbovița pentru  a efectua o anchetă admininstrativă cu privire la acest caz.

Extrem de "amabil", în momentul în care echipa de control de la București s-a prezentat la sediul I.P.J. Dâmbovița pentru  a  audia diverși polițiști ce aveau legătură cu crima de la Titu, Danil Zepiși a oferit celor de la Direcția Control Intern, un birou pentru ca aceștia să-și desfășoare activitatea... dar surpriză!!!! ...biroul oferit (și acceptat) celor de la București era tocmai camera de anchetă din cadrul I.P.J. Dâmbovița, încăpere supravegheată video și audio cu tehnică de ultimă oră.

CAMERA DE ANCHETA DIN CADRUL I.P.J. DÂMBOVIȚA

Încăperea oferită de Zepiși celor de la București, este situată la etajul 1 al I.P.J. Dâmbovița și este administrată exclusiv de către șeful Serviciului Investigații Criminale - comisar șef Niculae Constantin, în biroul căruia se afla la acel moment NVR-ul (network video recorder) pe care erau captate sunetele și imaginile de la camera de anchetă.

Camera de anchetă în care cei de la București desfășurau activități de investigare, este limitrofă cu biroul șefului Serviciului Investigații Criminale - comisar șef Niculae Constantin, fiind despărțite de un geam de mari dimensiuni, de tip investigații, prin care se poate vedea doar dintr-o parte, respectiv din biroul șefului S.I.C. fapt ce i-a permis comisarului șef Niculae să monitorizeze tot ce se întâmplă în camera de anchetă, dar și să înregistreze audio-video, tot ce discutau cei de la București cu cei pe care aceștia ii audiau pentru a stabili cu exactitate dacă I.P.J. Dâmbovița a avut vreo vină în incidentul de la Titu.

Toată această acțiune de interceptare ambientală, desfășurată de comisarul șef Niculae Constantin - șeful Serviciului Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Dâmbovița, a fost făcută de acesta la ordinul expres al șefului I.P.J. Dâmbovița - Danil Zepiși, care dorea să afle ce declară subordonații săi despre situația de la Titu dar și ce declară aceștia despre el, totul pentru ca abuzivul inspector șef să-și poată face apărarea în fața celor de la Direcția Control Intern.

Că cei de la Direcția Control Intern au fost niște fraieri că au acceptat propunerea lui Zepiși este evident, dar tupeul acestuia este unul de neimaginat, mai ales în condițiile în care inspectorul șef Danil Zepisi având interceptările ambientale, a știut cum să se apere dar și să-i tragă la răspunde pe cei care au declarat corect și ale căror declarații l-au afectat în mod direct.

Dar faptul că a realizat interceptări ambientale nu a fost suficiet.... și a acționat precum pedofilii care violează și apoi pun imaginile pe internet, astfel că a făcut o captura foto de pe imaginile video, cu un anumit ofițer din cadrul I.P.J. Dâmbovița, distribuind imaginea foto pe un grup de comandă whatsapp, pentru a umili persoana respectivă și pentru a demonstra că știe tot ce s-a declarat despre acel eveniment  în fața celor veniți în control.

DambovitaNEWS deține o proba directă despre infracțiunea comisă de Denil Zepisi și de Constantin Niculae, iar în cursul zilei de astăzi o va depune organelor competente.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan