Vineri, 19 Aprilie 2019

LOVITURĂ DEVASTATOARE DATĂ DE POLIȚIA RUTIERĂ FIRMEI ATYC ȘI PATRONULUI SĂU GRIGORE CĂTĂLIN - VIDEO

Ce în urmă cu câteva luni părea de domeniul  science fiction, astăzi, luni, 27.08.2018 a devenit realitate, Poliția Rutieră Dâmbovița dând un atac devastator firmei ATYC, printr-un control fulger asupra uneia dintre microbuzele firmei ce opera pe traseul Târgoviște-Șotanga-Vulcana Pandele-Pucioasa.

Echipajul de la rutieră a verificat legalitatea transportului de călători, constatând grave nereguli, respectiv faptul că în microbuzul firmei ATYC se aflau mai multe persoane decât câte locuri avea mașina de transport prevăzute, cinci persoane găsite în picioare în microbuz fiind date jos, chiar dacă acestea aveau biletul de călătorie plătit, conducătorul auto fiind sancționat contravențional cu o amendă minimă de 1305 lei dar și cu o sancțiune complementară, constând în puncte de penalizare.

Deși la prima vedere pare o activitate banală, în fapt este vorba de un curaj deosebit de care au dat dovadă ofițerii Rădună Laurențiu și Maier Mihail, în contextul în care patronul firmei ATYC - Cătălin Grigore a fost ani buni sponsor oficial al fostului Inspector Șef - Danil Zepisi, fapt ce făcea ca firma ATYC să fie practic de neatins de Serviciul Rutier Dâmbovița.

Din nefericire pentru firma ATYC și pentru patronul Cătălin Grigore, "jucăria" s-a terminat, iar ofițerii de la rutieră au început să aplice cu adevărat legea, mai ales că de la vârful I.P.J. Dâmbovița, odată cu plecarea dictatorului Zepiși, nimeni nu mai dă dispoziții ilegale pentru protejarea acestui transportator!

Cu siguranță Serviciul Poliției Rutiere merită sincere felicitări pentru această acțiune, dispusă de Inspectorul Șef - Sorin Păun, mai ales că astăzi, cei de la rutieră au fost apreciați cu adevărat de călătorii care își doresc un transport public decent.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan