Marti, 21 Mai 2019

DOM' CHIRICĂ BEA BERICĂ ... LA MORARU PE BURTICĂ!

Mafia lui Zepiși are încă rădăcini adânci la I.P.J. Dâmbovița, iar una din tentaculele caracatiței care încă dă semne că acționează la comanda "leșinatului", cel care de peste două luni de zile,  tot dă comenzi din micro 3, ca și cum acolo ar fi Cartierul General al NATO!

Comisarul șef Chirică Lucian Constantin - șef Serviciu Cabinet, pare a fi una din "săgețile" fostului șef al I.P.J. Dâmbovița - comisar șef Danil Zepiși, ce încă ascultă de "arcul" acestuia, neconștientizând faptul că, poate să aibă soarta fostului său șef, dacă mai continuă să acționeze la comanda unor interese obsure și nu în litera și spiritul legii!

Delegat de către actualul șef al I.P.J. Dâmbovița să efectueze cercetarea prealabilă a comisarului șef Moraru Nelu, zis BRUTA - adjunct al Comandantului Poliției Municipiului Târgoviște, din cauza abaterilor disciplinare pe care Moraru Nelu le-a săvârșit, dom' Chirică stă la băutură cu Moraru, cel pe care îl cercetează, punând la cale mușamalizarea abaterilor disciplinare săvârșite de acesta, totul la solicitarea expresă a lui Danil Zepiși și Antofie Claudiu Adrian - șeful Poliției Municipiului Târgoviște, care fac trafic de influență pe lângă Chirică, pentru ca Moraru să scape basma curată!

Deși are dosarul lui Moraru în cercetare, de peste două luni de zile, de când șeful Biroului Control Intern a propus cercetarea prealabilă a Brutei, comisarul șef Chirică Lucian Constantin, își permite aroganța de a nu respecta legea, negândindu-se nicio clipă că are responsabilitatea funcției pe care o ocupă vremelnic, lungind la nesfârșit propunerea soluției legale, drepte și corecte... care se impune în cazul Moraru "citind" încă materialul care îl incriminează pe cel care este deja cu un picior la pușcărie!

Ce nu știe dom' Chirică este faptul că el nu are imunitate și s-ar putea să aibă parte de o surpriză de dimensiuni colosale!

Solicităm Parchetului de pe Lângă Tribunalul Dâmbovița să efectueze cercetări față de traficul de influență săvârșit de Antofie Claudiu Adrian și Zepiși Daniel, pentru că aceste practici de tip mafiot marca Antofie-Zepiși să înceteze la I.P.J. Dâmbovița!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan