Marti, 21 Mai 2019

NEBUNIE! UN POST DE POLIȚIE DIN DÂMBOVIȚA A FOST OCUPAT DE UN INDIVID CARE SE CREDE ÎNCĂ POLIȚIST! VIDEO

Caz incredibil al Petrești, unde fostul șef al Postului de Poliție din localitate, agentul de poliție Marinescu Nicolae, pensionat la data de 01.09.2017 , a avut un șoc ca urmare a trecerii în rezervă, localnicii spunând că acesta chiar a luat-o razna având în vedere comportamentul pe care fostul polițist îl are.

Crezându-se încă în activitate, în funcția de șef de post, Marinescu Nicolae chiar din prima zi a pensionării sale a ocupat abuziv clădirea postului de poliție Petrești, baricadându-se în clădire și ocupând prin tulburare de posesie o curte de aproximativ 800 de mp.

Neputincioși în fața acestui act demențial, șefii I.P.J. Dâmbovița s-au mulțumit doar să-l acționeze în instanță pe Marinescu Nicolae pentru a obține un ordin judecătoresc de evacuare pe numele acestuia, în loc să între peste el cu mascații și să-l interneze într-un ospiciu.

Pentru ca această nebunie să fie completă, Marinescu flutură în fața șefilor I.P.J. Dâmbovița o carte de identitate prin care arată că are domiciliul chiar în.... incinta Postului de Poliție Petrești, lucru demn de noaptea minții, ce demonstrează faptul că ce se întâmplă acum la Petreșți este un gest premeditat.

Actualii polițiști de la Petrești se vaită că nu au unde să-și desfășoare activitatea și că stau mai mult prin sediul Secției de Poliție Rurală Petrești, întrucât se tem de Marinescu Nicolae care este un tip foarte periculos, aceștia declarând în exclusivitate pentru DambovitaNEWS "Domne, dacă la șefi le este frică de Marinescu, vă dați seama nouă!"

Din informațiile pe care le avem se pare că, de la data de 01.09.2017, momentul pensionarii și până în prezent, fostul polițist Marinescu Nicolae a produs un prejudiciu I.P.J. Dâmbovița de peste 10.000 de lei din consumul de utilități și impozite pe clădire și teren, însă nimeni nu face ceva concret pentru ca această nebunie să înceteze....totul de frica lui Marinescu!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan