Marti, 21 Mai 2019

NEBUNIE ÎN PREPELEAC! UN MINOR DE 10 ANI CONDUCE SINGUR UN BMW! POLIȚIA MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE SE FACE CĂ NU VEDE! - VIDEO ȘOCANT

Este evident faptul că Municipiul Târgoviște este "raiul" infracționalității, lucru confirmat și de șeful I.P.J. Dâmbovița - comisar șef Sorin Păun, care în cadrul conferinței de presă organizate săptămâna trecută, a recunoscut faptul că, în Târgoviște este cel mai mare grad de infracționalitate din tot județul.

 

Un caz ce demonstrează cu prisosință faptul că, în Târgoviște lucrurile sunt scăpate total de sub control, este cel al unui minor de zece ani, din cartierul Prepeleac, ce conduce aproape zilnic un autoturism marca BMW, pe strada Fluierași din Municipiul Târgoviște, sub privirile îngrozite ale cetățenilor din zonă, dar admirative ale părinților.

Filmarea pe care v-o prezentăm nu are nevoie de niciun comentariu, doar trebuie precizat faptul că, "gurile rele" afirmă că tatăl minorului, un anume Oprea Vasile este prieten intim cu comisarul șef Antofie Adrian și de aici tupeul de neimaginat al părinților iresponsabili, ce dau pe mâna unui minor de doar 10 ani un autoturism marca BMW.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan